Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Norwich jäi jälleen nollille – Leicester pysäytti Liverpoolin

Leicester Ademola Lookman pelaa Liverpoolia vastaan.
AOP

Valioliigassa pelattiin tiistaina neljän ottelun kierros alkuperäisen kuuden pelin sijasta. Kaksi ottelua jouduttiin sarjan toimesta siirtämään tulevaisuuteen koronatartuntojen vuoksi. Päivän päättäneessä ottelussa nähtiin isoin tulos, kun Leicester onnistui kaatamaan Liverpoolin.

Valioliigassa pelattiin neljä ottelua tiistaina ja kierroksella nähtiin yksi todella iso yllätys, kun Leicester onnistui ottamaan hienon 1-0 -kotivoiton Liverpoolista. Viime viikolla joukkueet kohtasivat toisensa Englannin liigacupin puolivälierässä ja tuolloin Leicester menetti 3-1 -vierasjohdon toisella jaksolla Liverpoolia vastaan häviten ottelun lopulta rangaistuspotkukilpailussa.

Tiistain ottelussa Liverpoolilla oli loistava mahdollisuus avausjaksolla siirtyä johtoon, mutta Mo Salah epäonnistui rangaistuspotkusta. Ottelun ainut maali näki päivänvalon tunnin pelin jälkeen, kun kotijoukkueen vaihdosta kentälle tullut Ademola Lookman iski Leicesterin johtoon. Maali oli 24-vuotiaalle englantilaishyökkääjälle kauden toinen Valioliigassa.

Viideltä alkaneissa otteluissa Norwich matkusti Crystal Palacen vieraaksi ja kärsi tylyn 3-0 -tappion. Ottelussa kaikki maalit nähtiin ensimmäisellä puoliajalla, kun Odsonne Edouard, Jean-Philippe Mateta ja Jeffrey Schlupp. Toisella jaksolla Christian Benteke onnistui myös maalinteossa, mutta Crystal Palacen pelaajan maali vietiin pois VAR-tarkastuksen jälkeen paitsiona. Teemu Pukki oli sivussa Norwichin kokoonpanosta.

Päivän kolmannessa ottelussa Southampton pelasi kotonaan 1-1 -tasapelin Tottenhamia vastaan, vaikka joutui pelaamaan ensimmäisen jakson lopun ja koko toisen puoliajan vajaalla. Ottelun maaleista vastasivat kotijoukkueelta James Ward-Prowse ja vierailta rangaistuspotkusta Harry Kane. Kanelta vietiin VAR-tarkistuksen jälkeen voittomaali toisella jaksolla.

Neljännessä ottelussa Watford kärsi ruman kotitappion West Hamille 4-1 -lukemin.

Keskiviikkona Valioliigassa on luvassa kaksi ottelua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga