Seuraa meitä:

Valioliiga

Manchester United taipui Old Traffordilla

Wolvesin pelaajat juhlii voittomaalia Manchester Unitedin vieraana.
AOP

Valioliigassa pelattiin maanantaina vain yksi ottelu, kun Manchester United sai kotistadionilleen vastaansa Wolvesin. Ottelusta kahden Valioliigan ylemmän keskikastin joukkueen välillä odotettiin tasaista se saatiinkin.

Manchester United koki shokkihoitoa Old Traffordilla, kun joukkue kaatui Wolvesin käsittelyssä 1-0 -lukemin. Tämä tietää Valioliigan sarjataulukossa sitä, että United pysyy sarjassa seitsemännellä sijalla 31 pisteen voimin, mutta Wolves nousi yhden sijan nostettuaan pistesaldonsa 28 pisteeseen.

Äärimmäisen vähän tällä kaudella maaleja sekä tehnyt, että päästänyt Wolves on sarjassa kahdeksannella tilalla ja vain kolme pistettä maanantaista vastustajaansa perässä. Wolvesin ero suoraan Mestarien liigan paikkaan on kuitenkin seitsemän pistettä, mutta sekä Unitedilla, että Wolvesilla on yksi peli Arsenalia vähemmän pelattuna, joka pitää hallussaan neljättä sijaa.

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla ei nähty maaleja, vaikka pallonhallinta oli selkeästikin vieraiden nimissä ja Wolves onnistuikin luomaan monia eri maalintekopaikkoja onnistumatta kuitenkaan viimeistelyssä.

Toisella jaksolla tilanne kääntyi ja kotijoukkue alkoi hallita peliä hakien samalla arvokasta johtomaalia. Tunnin pelin jälkeen United teki ensimmäisen siirron, kun portugalilaistykki Bruno Fernandes otettiin vaihdosta kentälle tuomaan tukea hyökkäykseen. 75. minuutin kohdalla kentälle tuli myös englantilaiskärki Marcus Rashford Cristiano Ronaldon ja Edinson Cavanin tueksi.

Vaihdot eivät kuitenkaan tuoneet kotijoukkueelle haluttua avausmaalia ja vaan sen iski lopulta vieraat 82. peliminuutin jälkeen, kun kokenut 35-vuotias Joao Moutinho laukoi pallon ohi David de Gean ratkaisten ottelun.

Wolvesin kausi jatkuu viikonloppuna kotiottelulla Sheffield Unitedia vastaan FA Cupissa. Manchester United pelaa myös viikonloppuna FA Cupissa kotiottelun Aston Villaa vastaan.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Valioliiga