Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Valioliiga-hyökkääjä Ismaïla Sarrin arvokisamatkasta täysi riita seuran ja jalkapalloliiton välillä

Ismaila Sarr hyökkääjä Watford
AOP

Valioliiga-seura Watford on kieltäytynyt päästämästä senegalilaishyökkääjä Ismaïla Sarria jalkapallon Afrikan-mestaruuskilpailuihin miehen loukkaantumiseen vedoten. Senegalin jalkapalloliitto SFF on nostanut äläkän tapahtuneesta.

Senegalin jalkapalloliitto SFF on sanonut ottavansa asian tarvittaessa Kansainvälisen jalkapalloliitto FIFA:n kanssa käsiteltäväksi, sillä jalkapallon Afrikan-mestaruuskilpailut alkavat 9. tammikuuta. Tilannetta mutkistaa se, että Valioliigan Watford on toistanut, että  Ismaïla Sarr ei ole tällä hetkellä pelikunnossa ja on edelleen toipumassa polvivammasta.

23-vuotias hyökkääjä Sarr valittiin Senegalin kisajoukkueeseen viime kuussa, vaikka hän oli sivussa marraskuussa saamansa polvivamman vuoksi.

– Englantilaisseura Watford ilmoitti postitse perjantaina 31. joulukuuta epäilyttävien ja harhaanjohtavien perusteiden perusteella päätöksestään estää pelaaja Sarria, joka on ilmaissut halunsa liittyä Senegalin mukaan Kamerunissa pelattavaan jalkapallon Afrikan-mestaruuskilpailuihin, SFF:n tiedotteessa todetaan.

SFF lisäsi, että se vastasi välittömästi vahvistaakseen pelaajan kutsun ja seuran velvoitteen vapauttaa pelaaja viimeistään 3. tammikuuta. Senegal sanoi ottavansa asian tarvittaessa FIFA:n kanssa käsiteltäväksi.

– SFF haluaa ilmaista tällä tiedonannolla syvästi tuomitsevansa Watfordin hierarkian epäkunnioittavan, vahingollisen ja syrjivän käytöksen, joka pyrkii kaikin keinoin estämään pelaajaa pelaamasta maajoukkueessaan, lausunnossa todettiin.

Vastauksena Watford sanoi, että Sarr ei ole tällä hetkellä pelikunnossa ja että seura on ollut suorassa yhteydessä SFF:ään koskien hänen tilaansa ja toipumisaikaansa.

– Sarr loukkasi polvinivelsiteessä 20. marraskuuta ottelussa Manchester Unitedia vastaan, eikä hän ole ollut kelvollinen pelaamaan Watford FC:ssä tuon päivämäärän jälkeen.

– Joulukuun alussa seura kirjoitti SFF:lle esitellen Ismaïlan vamman kliinisen diagnoosin ja toimitti heti sen jälkeen magneettikuvat, joissa kerrottiin vamman laajuudesta. Lääketieteen asiantuntijoita kuultuamme ilmoitimme asiasta Ismailan liitolle sekä hänen kuntoutusprosessistan ja toipumisaikataulustaan.

Watford on kertomansa mukaan ollut koko ajan yhteydessä SFF:ään.

– Viimeisten kymmenen päivän aikana seura on toistanut Senegalin jalkapalloliitolle pelaajan nykyisen lääketieteellisen tilan ja toipumisaikataulun.

– Hornets on myös kutsunut SFF:n neuvomaan omaa riippumatonta kirurgiaan vahvistamaan diagnoosin ja kuntoutusjakson.

Watford on jo toistamiseen kohun keskellä samaan turnaukseen liittyen. Hyökkääjä Emmanuel Dennis ei liity Nigerian kisajoukkueeseen sen jälkeen, kun seura ilmoitti, että Nigerian jalkapalloliitto ei pyytänyt häntä turnaukseen ajoissa.

Päävalmentaja Claudio Ranieri painotti, että Watford ei ollut halveksinut turnausta sen jälkeen, kun Nigeria syytti seuraa “hampaiden paljastamisesta”.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat