Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Veikkausliigan KuPS kiinnitti keskikenttäpelaajalupauksensa pitkällä sopimuksella

KuPS taisteli alivoimalla jalkapallon Suomen Cupin mestariksi
AOP

Veikkausliigan kestomenestyjä KuPS ja keskikenttäpelaaja Ot­to Ruop­pi ovat solmineet ammattilaissopimuksen.

Veikkausliigan hopeamitalijoukkue Kuopion Palloseura on tehnyt uuden pitkäaikaisen pelaajasopimuksen. KuPS ja 15-vuotias nuori keskikenttäpelaaja Otto Ruoppi ovat allekirjoittaneet tänään kolmevuotisen pelaajasopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2024 loppuun asti.

Ruoppi on kuopiolaisseuran oma kasvatti. Hän viihtyy parhaiten keskikenttäpelaajan roolissa noin sanotulla kymppipaikalla ja on pelannut tähän mennessä seuran D-, C- ja B-juniorijoukkueissa saavuttaen D-junioreiden Suomen mestaruuden 2019.

Otto pelasi päättyneellä sarjakaudella lisäksi noin kymmenen sarjaottelua KuFu:n riveissä kakkosessa. Hän on jo harjoitellut Veikkausliigajoukkueen mukana ja pelasi edustusjoukkueen vahvuudessa myös joulukuisessa Go On Cup -turnauksessa Mikkelissä.

Nuorukainen liittyy nyt innokkain mielin liigajoukkueen sopimuspelaajistoon.

– On hieno juttu päästä kehittymään Simo Valakarin valmentamaan Veikkausliigajoukkueeseen. Tämä on toivottu askel eteenpäin omalla pelaajaurallani ja Veikkausliiga on ollut koko ajan omana tavoitteenani, Ruoppi kertoo.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Veikkausliiga