Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan AC Oulu hankki nuoren paluumuuttajan keskikentälleen

KTP vs AC Oulu
AOP

AC Oulu ja keskikenttäpelaaja Marius Könkkölä ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen.

AC Oulun uusin pelaaja on Marius Könkkölä, joka saapuu Ouluun Belgiasta. 18-vuotias keskikenttäpelaaja on viettänyt kaksi edellistä kautta Jupiler Pro League -joukkue KRC Genkin juniorijoukkueissa.

– Olen erittäin hyvillä fiiliksillä tulossa Ouluun. AC Oulussa on mielenkiintoinen valmennus, josta olen kuullut pelkästään hyvää. Keskustelu valmentajien kanssa vakuutti minut myös siitä, että tämä on minulle hyvä ympäristö ja askel. Olen tosi innoissani siitä, että siirto onnistui nyt ja pääsen jo treenikaudelle mukaan.

– Tavoitteena on saada muun joukkueen kanssa Veikkausliigassa hyvä sijoitus, Könkkölä kommentoi sopimusta ja tulevaa kautta.

Jo 16-vuotiaana ulkomaan kentille lähtenyt nuori mies palaa kotimaan kamaralle hyvin motivoituneena ja korkein tavoittein.

– Henkilökohtaiset tavoitteet ovat kovat. Takana on kaksi mielenkiintoista, mutta koronan ja loukkaantumisen takia myös rikkinäistä vuotta Belgiassa. Nyt haluan päästä hyvään pelirytmiin ja tuoda seuraavan kahden vuoden aikana AC Oulun peliin selvää lisäarvoa, Könkkölä lisää omiksi tavoitteikseen.

HJK-kasvatti on esiintynyt myös juniorimaajoukkueissa kolmessa eri ikäluokassa ja on myös tehnyt yhden maalin U16-maajoukkueessa Chileä vastaan.

– Könkkölä on erittäin mielenkiintoinen nuori pelaaja ja hän pystyy pelaamaan sekä laiturina että kymppinä. Könkkölä on hyvä kuljettamaan, ohittamaan ja kääntymään ahtaissa tiloissa. Lisäksi hän kykenee auttamaan joukkuetta puolustussuuntaan hyvin vikkelillä jaloillaan prässi- ja riistotilanteissa, urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kommentoi nuoren keskikenttäpelaajan ominaisuuksia.

Urheilutoimenjohtajan harteilla on paljon vastuuta, mutta aivan yksin hänenkään ei tarvitse kaikkea hoitaa ja neuvotteluiden vetoapua saa myös valmennukselta.

– Mahtava homma, että saatiin houkuteltua Marius Ouluun. Kiinnostusta oli laajalti muuallakin, mutta kiitos Mariuksen ja Tavikaisen Teemun yhteisen menneisyyden, päästiin työstämään siirtoa hyvissä ajoin, mikä varmaan osaltaan auttoi kääntämään vaakakupin meidän suuntaan, Heikkinen taustoittaa vielä Könkkölän sopimusneuvotteluiden taustoja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat