Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Englannin liigacupissa pelataan ensimmäinen välierä

Chelsea tarjoaa Abrahamia Harry Kanesta
AOP

Valioliigassa kärkipäähän kuuluva Chelsea saa Englannin liigacupissa vastaansa Tottenhamin. Vuorossa on välierävaiheen ensimmäinen ottelu. Välierävaiheesta edetään loppuotteluun kahden ottelun yhteismaalien perusteella. Toisessa välieräparissa Arsenal ja Liverpool kohtaavat toisensa. Näiden ensimmäinen välierä on luvassa torstaina.

Chelsea saa Englannin liigacupin välierässä kovan haasteen eteensä, kun viime aikoina Englannin liigakentillä tasoaan nostanut Tottenham Hotspur saapuu joukkueen vieraaksi.

Thomas Tuchelin valmentama Chelsea on viime aikoina kärsinyt isosti loukkaantumisista ja se on osaltaan vaikuttanut vahvan alkukauden jälkeen tulleisiin heikompiin tuloksiin. Isossa kuvassa joukkueella on kaikki hyvin, sillä Mestarien liigassa Chelsea eteni alkulohkosta jatkoon ja Valioliigassa pisteputki on kuuden ottelun mittainen, mutta kuudesta ottelusta vain kaksi on päättynyt voittoihin. Sunnuntaina Chelsea nousi hienosti Liverpoolia vastaan 0-2 -tappioasemasta tasoihin ja jakoi lopulta pisteet 2-2 -lukemin.

Tottenhamin syksy oli vaikea, mutta viime aikoina etenkin kotimaan kentillä peli on kulkenut äärimmäisen hyvin. Joulukuun alusta alkaen Tottenhamilla on takana kuusi ottelua Valioliigassa ja näistä neljä on päättynyt voittoon ja kaksi tasapeliin. Edellisen kerran joukkue on hävinnyt Valioliigassa lokakuun lopulla, kun Manchester United oli vahvempi Tottenhamin kotistadionilla 3-0 -lukemin.

Välierävaiheeseen tultaessa Tottenham voitti puolivälierässä West Hamin 2-1 -lukemin ja Chelsea kaatoi Brentfordin vieraissa 2-0 -lukemin. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kertaalleen Valioliigassa syyskuun puolella ja tuolloin Chelsea haki Tottenhamin vieraista voiton 3-0 -lukemin.

Viime vuonna samaisessa Englannin liigacupissa joukkueet kohtasivat neljännesfinaaleissa ja tuolloin Tottenham eteni rangaistuspotkukilpailun kautta jatkoon 2-1 -lukemin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut