Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Italiassa AC Milan kotivoittoon AS Romasta, Juventus jäi tasapeliin

Juventus v SSC Napoli - Serie A, Turin, Italy - 06 Jan 2022
AOP

Italian Serie A:ssa pelattiin kuuden ottelun kierros torstaina, kun neljä suunniteltua ottelua jouduttiin siirtämään. Ottelusiirroista huolimatta sarjan kuumimpia joukkueita nähtiin tositoimissa. Torinossa Juventus hyytyi tasapeliin, mutta Milanossa nähtiin kotivoitto.

Kaikki 12 torstaina tulessa ollutta italialaisjoukkuetta onnistuivat maalinteossa kierroksella, jolla nähtiin yhteensä 20 maalia. Inter Milan jatkaa Serie A:n kärjessä, vaikka joukkueen ottelu Bolognan vieraana jouduttiinkin tältä 20. ottelukierrokselta siirtämään tulevaisuuteen.

AC Milan nousi sarjassa toiseksi, kun joukkue onnistui kotikentällään voittamaan AS Roman, ja Napoli pelasi Juventuksen vieraana tasapelin.

Putoamassa 20 ottelun jälkeen ovat Cagliari, Genoa ja vasta 18 ottelua pelannut Salemitana, jolla on koossa kahdeksan pistettä ja samainen määrä eroa sarjan 17. sijaan.

Torinossa pelatussa Juventuksen ja Napolin välisessä ottelussa päädyttiin siis pistejakoon 1-1 -lukemin. Ottelussa maalinteon aloitti vieraiden belgialaishyökkääjä Dries Mertens, joka laukoi Napolin johtoon reilun 20 minuutin pelin jälkeen. Juventus tuli toiselle jaksolle kuitenkin vahvasti ja Federico Chiesa onnistui kauden toisella maalillaan tasoittamaan pelin, kun pelikello näytti aikaa 54 minuuttia. Lukuisista toisen puoliajan vaihdoista ja maalintekopaikoista huolimatta ottelussa päädyttiin pistejakoon.

Milanissa San Sirolla pelattiin kierroksen toinen kärkiottelu, kun AC Milan kukisti AS Roman 3-1 -lukemin. Ottelun kolme neljästä maalista nähtiin heti avausjaksolla, kun kotijoukkueelta onnistuivat ranskalaiskärki Oliver Giroud rangaistuspotkusta ja brassihyökkääjä Junior Messias. Tammy Abraham toi kuitenkin AS Roman ennen taukoa maalin päähän.

Milanissa toista maalia saatiin odottaa aina viimeiselle kympille asti kunnes vaihdosta reilun tunnin pelin jälkeen kentälle tullut portugalilaishyökkääjä Rafael Leao latasi loppulukemat taululle kauden viidennellä osumallaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut