Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Afrikan mestaruusturnauksen Mali-Tunisia-ottelu päättyi uskomattoman tuomarisekoilun säestyksellä

Afrikan mestaruusturnaus -pokaali
AOP

Malin ja Tunisian välinen Afrikan mestaruusturnaus -ottelu päättyi kaaokseen, kun erotuomari vihelsi ensin 85 minuutin kohdalla loppuvihellyksen ja päätti ottelun lopulta uudelleen, kun kello näytti 89 minuuttia ja 47 sekuntia.

Tunisian päävalmentaja Mondher Kebaier ja hänen valmennusjohtonsa juoksivat kentälle kohtaamaan erotuomari Janny Sikazwen sen jälkeen, kun lopullinen loppuvihellys oli soinut.

Kaiken huipuksi 20 minuuttia myöhemmin, kun Malin manageri Mohamed Magassouban ottelun jälkeinen lehdistötilaisuus oli alkanut, turnauksen järjestäjät määräsivät pelin pelattavaksi loppuun. Tunisian pelaajat eivät kuitenkaan palanneet kentälle ja Mali julistettiin voittajaksi.

Kebaier kutsui erotuomarin toimia “selittämättömiksi” ja antoi palautetta täydeltä laidalta.

– Hän puhalsi loppuvihellyksen ja pyysi meitä menemään pukuhuoneeseen, joten pelaajat olivat jääkylvyissään ja sitten hän pyysi meitä tulemaan takaisin ulos.

– 30 vuoteni aikana tällä alalla en ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa, Kebaier raivosi.

Show alkoi toisen puoliajan lopulla, kun ottelussa käytiin kahteen kertaan VAR-tuomariston pakeilla sekä pidettiin juomataukoa ja tehtiin useita vaihtoja. Sambialaistuomari Sikazwe vihelsi pelin päättyneeksi, kun oli jäljellä viisi minuuttia, ennen kuin hän tarkisti ajoituksensa ja jatkoi peliä. Kaiken huipuksi mies vihelsi pelin uudestaan päättyneeksi 13 sekuntia etuajassa antamatta hetkeäkään lisäaikaa.

Stadionin vartijat saattoivat tuomariston pois kentältä, kun malilaiset juhlivat fanien edessä, mutta kiista ei päättynyt siihen. Kuten aiemmin mainittiin, joukkueet määrättiin pian uudestaan kentälle saattamaan peli loppuun, mutta Tunisian kieltäydyttyä palaamasta sekin suunnitelma epäonnistui.

Tunisian Kebaier jatkoi tuomariston tylyttämistä.

– Tilanne on vaikea käsitellä. Erotuomari puhalsi puoliaikavihellyksen myös viisi minuuttia ennen avauspuoliajan loppua ja sitten hän puhalsi 89 minuutin jälkeen ja kielsi meiltä käytännössä seitsemän tai kahdeksan minuuttia lisäaikaa.

– Hänen päätöksensä on selittämätön. En ymmärrä, kuinka hän teki päätöksensä, ja katsotaan mitä nyt tapahtuu.

Malin Magassoubalta ei herunut myöskään ymmärrystä.

– Meitä käskettiin palaamaan kentälle, koska peli ei ollut päättynyt. Valitettavasti vastustajajoukkue ei halunnut palata kentälle ja loppuvihellys puhallettiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet