Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Englannin kentillä kaksi ottelua tiistaina

Emirates FA Cup 3rd Round Port Vale v Brentford Saman Ghoddos 14 of Brentford crosses the ball Burslem Vale Park Staffor
AOP

Englannissa palataan normaalin sarjapalloilun pariin FA Cup -pelien jälkeen, kun vuorossa on ottelut niin Valioliigasta kuin Mestaruussarjasta. Valioliigassa uuden omistajan saanut Southampton kohtaa kotonaan Brentfordin ja Mestaruussarjassa Reading saa vastaansa Fulhamin.

Southampton ja Brentford pitävät paikkaansa Valioliigan alemmassa keskikastissa. Viikonloppuna FA Cupin puolella kumpikin joukkue eteni voitoilla jatkoon, kun Southampton kaatoi Swansean vieraissa ja Brenford haki Port Valen vieraista 4-1 -voiton. Suomalaishyökkääjä Marcus Forss iski joukkueensa ensimmäisen maalin Port Valea vastaan.

Valioliigassa Southamptonilla on 1-1 -tasapeli alla Tottehamista, kun taas Brentford aloitti vuoden 2-1 -kotivoitolla Aston Villasta. Ennen ottelua Aston Villaa vastaan joukkue oli jäänyt kolmesti putkeen nollille, kun vastassa olivat Chelsea, Brighton ja Manchester City,.

Mestaruussarjassa kärkipään joukkueisiin kuuluva Fulham matkaa Readingin vieraaksi, joka pitää hallussaan sijaa 21. Reading on sarjassa neljänneksi viimeisenä. Sarjan kolme viimeistä tippuu Englannin Ykkösliigaan kauden päättyessä.

Kumpikin joukkue pelasi viikonloppuna FA Cupissa. Fulham selvitti tiensä jatkoon kaatamalla jatkoajalla Bristol Cityn 1-0 -lukemin vieraissa, mutta Reading tippui jatkosta, kun joukkue taipui Englannin kuudenneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaa Kiddleminsteriä vastaan 2-1 -lukemin.

Mestaruussarjassa Readingin viimeisin voitto on muutaman viikon takaa, kun joukkue haki Swansean vieraista voiton 3-2 -lukemin. Sen jälkeen kolmesta pelatusta ottelusta on kertynyt kaksi tasapeliä ja tappio West Bromwichille. Fulhamin 11 ottelun mittainen pisteputki Mestaruussarjassa katkesi edellisessä ottelussa Sheffield Unitedia vastaan kotikentällä, kun joukkue kärsi 1-0 -tappion.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut