Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan HIFK hankki nuoren topparilupauksen

HIFK Veikkausliiga
AOP

Keskuspuolustaja Jesse Nikki siirtyy HIFK:n Veikkausliiga-joukkueeseen Kakkosen FC Honka Akatemiasta yhden vuoden sopimuksella.

18-vuotias Jesse Nikki on erittäin lupaava pelaaja, jolla on kovat näyttöhalut ja jolta myös odotetaan paljon. Uudistuneessa HIFK:ssa on mahdollisuus antaa näyttöjä myös uudelle valmennukselle ja lyödä sitä kautta kunnolla läpi.

– Nikki on lupaava nuori pelaaja, jonka tähtäin on ulkomailla. Tämä on hänelle iso haaste, mutta pelaajalla on ehdottomasti potentiaalia lunastaa häneen kohdistuvat odotukset, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström kertoo.

Honka Akatemiassa Nikki sai jo isoa roolia ja viime kausi sujui hyvin. Nikki oli tyytyväinen viime vuoteen.

– Oli hieno kausi niin itselleni kuin joukkueellekin. Nousukin oli lähellä, Nikki kertoo.

Kehittyvälle nuorelle pelaajalle peliminuutit kovalla tasolla ovat tärkeitä. Siksi nyt oli hyvä aika siirtyä pääkaupunkiin pelaamaan punaisessa paidassa.

– HIFK tuntui oikealta askeleelta minulle tässä vaiheessa. Saan varmasti tärkeitä minuutteja Veikkausliigassa. HIFK on siihen hyvä paikka juuri nyt.

Nikki on joskus käynyt katsomassa HIFK:n pelejäkin. Etenkin Stadin Derbyt ovat jääneet mieleen.

– HIFK:n kannattajia on ollut hauska seurata. Katsomossa on hyvä meininki. En malta odottaa, että pääsen pelaamaan heidän eteensä.

Urallaan Nikki tähtää lopulta ulkomaille. Nyt katse on kuitenkin visusti kotimaan kentillä ja uudessa kaudessa.

– Tälle kaudelle tavoitteenani on päästä pelaamaan mahdollisimman paljon. Haluan murtautua HIFK:ssa avaukseen ja auttaa joukkuetta menestymään. Olen hyvä avaamaan peliä, ja uskon vakuuttavani muutkin siitä kauden edetessä.

Urapolun kannalta tärkeitä minuutteja on tullut myös U19-maajoukkueessa. Siellä Nikin tilille on kertynyt kolme ottelua, joissa on syntynyt yksi maali.

– Ukrainaa vastaan onnistuin kulmapotkutilanteesta potkaisemaan pallon maaliinkin. Meillä oli muutenkin hyvät karsinnat, ja ne jatkuvat vielä keväällä, Nikki toteaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat