Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Valioliigan eurosijoituksia hätyyttelevä Brighton menettää teknisen johtajansa

Dan Ashworth entinen tekninen johtaja Brighton
AOP

Englannin Valioliigassa yhdeksäntenä, vain seitsemän pistettä kansainvälisiin peleihin oikeuttavasta viidennestä sijasta, kamppaileva Brighton & Hove Albion koki menetyksen toimistollaan, kun Dan Andsworth vaihtaa maisemaa.

Brighton & Hove Albionin tiedotteen mukaan seuran entinen tekninen johtaja, 50-vuotias englantilainen Dan Answorth, siirtyy johtotehtäviin toiseen Valioliiga-seuraan lyhyen loman jälkeen. Skotlannin entisestä maajoukkuepelaajasta David Weiristä tulee välittömästi seuran virkaa tekevä tekninen johtaja.

Brightonin tiedotteen mukaan Answorth vastaa edelleen seuran varapuheenjohtajalle ja toimitusjohtajalle Paul Barberille kaikista hänen irtisanomisaikansa aikana vaadittavista tehtävistä, mutta hänen ei odoteta olevan läsnä seuran toimitiloissa tai otteluissa enää tämän viikon jälkeen.

Toimitusjohtaja Barber kertoo tiedotteessa olevansa harmissaan Answorthin lähtöpäätöksestä.

– Olemme pahoillamme Danin päätöksestä. Hän on ollut tärkeä osa seuran johtoryhmää siitä lähtien, kun hän liittyi joukkoomme Englannin jalkapalloliitosta FA:sta, ja hän on vaikuttanut merkittävästi seuramme edistymiseen Valioliigassa ja Naisten Superliigassa.

Barber kertoo muodostaneensa tiiviin suhteen Answorthin kanssa.

– Henkilökohtaisella tasolla olen surullinen nähdessäni Danin lähtevän, koska meillä oli tiivis päivittäinen työsuhde. Dan on ollut erinomainen kollega ja hänestä on tullut myös hyvä ystävä. Toivon Danille ja hänen perheelleen kaikkea hyvää tulevaisuuteen.

Jalkapalloliiketoiminnan lainalaisuudet ovat hyvin tiedossa Brightonissakin.

– Kuitenkin, kuten kaikkien alan huippuhenkilöiden kohdalla, olemme aina tietoisia riskistä menettää avainhenkilöstöä kilpailijoille. Tätä silmällä pitäen otamme aina käyttöön varautumis- ja seuraajasuunnitelmia, jotka on suunniteltu minimoimaan vaikutukset seuraamme.

Nämä suunnitelmat ovat myös taustalla Weirin nimityspäätöksessä.

– Siksi apulais-tekninen johtajamme Weir astuu nyt virkaan ja ottaa tehtävän väliaikaisena teknisenä johtajana. Hän on henkilö, joka tuntee erinomaisesti roolin ja seuramme kulttuurin työskenneltyään rinta rinnan Danin kanssa.

– Teemme entiseen tapaan hakuprosessin teknisen johtajan tehtävään, koska se on oikein. Odotamme monia korkeatasoisia hakijoita, mutta odotamme ja toivomme myös Davidin olevan ehdokas tässä prosessissa, toimitusjohtaja Barber taustoittaa.

Seuran puheenjohtaja Tony Bloom oli samoilla linjoilla Barberin kanssa.

– Olemme erittäin pettyneitä, että Dan ei enää ole tekninen johtajamme. Hän jättää merkittävän perinnön paikalleen, ja olemme siitä erittäin kiitollisia.

– Dan on tehnyt erinomaista työtä ja auttanut rakentamaan edistystä, jonka seura oli jo saavuttanut kaikilla teknisillä alueillamme. Toivon Danille ja hänen perheelleen kaikkea hyvää tulevaisuudelle, Bloom totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset