Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Espanjan La Ligassa nähtiin melkoiset maalijuhlat – ottelu ratkesi karmaisevalla tavalla!

Takefusa Kubo of RCD Mallorca in action. Athletic Bilbao
AOP

Espanjan La Ligan 24 ottelukierros pelattiin maanantaina päätökseen, kun Mallorca ja Athletic Bilbao kohtasivat maanantain ainoassa ottelussa. Joukkueet taistelevat sarjassa täysin eri sijoista, mutta se ei haitannut ottelun kulkua.

Mallorca otti maanantai-illan La Liga -ottelussa todella tärkeän ja hienon kotivoiton Athletic Bilbaosta äärimmäisen mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen 3-2 -lukemin. Mallorcalta maalinteossa onnistuivat Salva Sevilla ja Angel. Vierasjoukkueelta Raul Garcia ja Alex Berenguer vastasivat maaleista. Kotijoukkueen voittomaali merkittiin 88. peliminuutilla maalivahti Unai Simonin omaksi maaliksi.

Voitolla Mallorca nousi sarjassa 26 pisteeseen ja sijalle 15. Mallorcalla on yksi peli vähemmän pelattuna kuin käytännössä kaikilla muilla joukkueilla. Athletic on sarjassa kahdeksas ja ero neljättä sijaa hallussaan pitävään FC Barcelonaan on viisi pistettä. Barcelonalla on toki peli vähemmän pelattuna.

Kotijoukkue aloitti ottelun vahvasti karkaamalla 2-0 -johtoon heti ensimmäisen puolituntisen aikana. Ensin Sevilla naulasi rangaistuspotkusta Mallorcan johtoon ja 30. minuutilla Angel vei kotijoukkueen kahden maalin johtoon. Ensimmäisen jakson aikana ei enempää tapahtumia nähty, mutta toinen jakso oli värikäs.

Toiselle jaksolle vieraat tekivät heti vaihtoja, kun Berenguer tuli Unai Nunezin tilalle kentälle. Athletic haki kavennusmaalia raivoisasti ja lopulta saikin sen, kun Garcia onnistui ohittamaan kotijoukkueen maalilla pelanneen espanjalaismaalivahti Ricon. Kavennusmaalista meni vain kaksi minuuttia aikaa kunnes Athletic nousi tasoihin vaihtopelaaja Berenguerin osumalla.

Viimeinen puolituntinen ottelusta sisälsi paljon vaihtoja ja varoituksia. Kotijoukkueelle annettiin viisi keltaista ja vieraille kaksi. 87. minuutilla nähtiin ottelun voittomaali, kun kulmapotkun jälkitilanteesta Take Kubo laukoi pallon maalivahti Unai Simonin kautta maaliin ja tämä vei kotijoukkueen lopulta voittoon saakka.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga