Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Liga -seura Cádizin fanit suunnittelevat näyttävää protestia

Cádiz La Liga
AOP

La Liga -seura Cádizin virallinen faniryhmä La Federación de Peñas Cadistas on julkaissut tiedotteen, jonka mukaan se aikoo järjestää Cádizin seuraavassa kotiottelussa protestin tuomaritoimintaa vastaan.

Cádizin La Federación de Peñas Cadistas -faniryhmä ja sen puheenjohtaja Juan Antonio García toteavat ryhmän tiedotteessa kutsuvansa kaikki Cádizin ja Celta Vigon fanit mukaan protestiin, joka on kohdistettu tuomaritoimintaa kohtaan.

– Ymmärrämme, että toimiin ei pidä ryhtyä hiljaa. Nämä ovat tilanteita, jotka toistuvasti nähdään vastauksena samanlaisiin tapahtumiin eri tavalla, riippuen siitä, ovatko tuomarit Cádizia vastaan ​​vai sen puolesta. Tästä syystä uskomme, että protesti pitää tehdä, jotta se näkyisi ja osoitettaisiin huolemme tilanteesta, García toteaa tiedotteessa.

Faniryhmän tiedotteen mukaan luvassa on mielenosoitus, ja se pyytää seuraavaan peliin osallistuvia faneja osoittavansa mielipiteensä tuomareita kohtaan mustalla protestipaidalla. Tiedotteen mukaan ideana on, että kun tuomarit saapuvat, he näkevät kaikki katsomot mustina erimielisyyden ilmaisuna ja saavat kovaa vihellystä vastaansa.

Tiedotteessa kerrotaan myös että kun peli on alkanut, vaihdetaan katsomoissa tavanomaisiin keltaisiin paitoihin ja fanien toivotaan hurraavan huivejaan heiluttaen. Faniryhmän mukaan se muuttaa stadionin keltaiseksi painekattilaksi, jota pelaajat tarvitsevat tunteakseen olevansa fanien lähellä ja fanien tukevan heitä loppuun asti.

Faniryhmän tavoitteena on auttaa Cádizia säilyttämään La Liga -sarjapaikkansa myös ensi kaudeksi

– Ymmärrämme, että seuraavat kaksi peliä ovat avainasemassa sarjapaikan tulevaisuuden kannalta. Tavoitteemme on vain pelastaa joukkueen La Liga -paikka. Siksi pyydämme, että yhtään lippua ei jätetä kotiin, ja että mahdollisimman monet fanit tulevat, jotta joukkue tuntee olonsa täysin tuetuksi.

– Tätä tarkoitusta varten valmistellaan toimintaa myös seuraavaan otteluun Getafea vastaan.

Faniryhmä kertoo olevansa ylpeä kyvystään tukea seuraa.

– Tällä tavalla esittelemme mottoamme “Yhdistynyt jatkamaan kasvamista” ja on vain yksi tapa toteuttaa tämä tarkoitus, olla yhtenäinen yhteen suuntaan, mikä ei ole mikään muu kuin väriemme tukeminen maksimaalisesti.

Cádiz on tällä hetkellä 20 joukkueen La Ligassa sijalla 18. Se on pelannut 23 sarjan 38 ottelusta ja on viiden pisteen päässä viimeistä säilyjän sijaa hallussa pitävästä Mallorcasta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga