Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

18 toiveikasta ammattilaista hakee uutta nousua Pelaajayhdistyksen leirityksen kautta

Keaton Isaksson keskikenttäpelaaja
AOP

Jalkapallon pelaajayhdistys JPY on jo vuosien ajan järjestänyt Suomessa pelanneille ja suomalaisille sopimuksettomille pelaajille yhteistä leiritystä, jonka päätarkoituksena on tarjota ammattimainen harjoitusympäristö ja näyttöpaikkoja sopimuksettomille pelaajille.

Jalkapallon pelaajayhdistyksen JPY:n sopimuksettomien pelaajien ensimmäinen leiri käynnistyi maanantaina 21.2. Leirikokoonpanoon kuuluu tällä hetkellä yhteensä 18 pelaajaa ja se tulee elämään vielä leirityksen aikana, kun osa pelaajista poistuu sopimuksen saatuaan ja myös lisäpelaajia liittyy mukaan.

Pelaajia on mukana monenlaisista taustoista ja sarjatasoilta aina Veikkausliigasta Kakkoseen sekä A-poikien SM-sarjaan. Eksoottisempaa väriä tuovat myös esimerkiksi Liettuan A Lygassa pelannut Akim Sairinen ja Ruotsin Ettanissa pelannut Ville Seppä.

Leiriajankohdat

Maanantai 21.2. klo 11.00-Torstai 24.2. klo 11.30 Eerikkilä
Maanantai 28.2. klo 11.00-Torstai 3.3. klo 11.30 Eerikkilä
Maanantai 7.3. klo 11.00-Keskiviikko 9.3. klo 17.00 Eerikkilä ja Turku

Ensimmäisellä leirillä sopimuksettomien joukkue kohtaa HJK:n U20-joukkueen. Toisella leirillä ohjelmassa on peli TPS:ää vastaan ja kolmannella leirillä vastaan asettuu PIF.

Leireillä ja peleissä sopimuksettomien pelaajien joukkueen päävalmentajana toimii John Allen. Toisena valmentaja toimii Steven Polack, maalivahtivalmentaja Mikko Känkänen ja huoltajana Gunnar Yliharju.

Joukkueen kokoonpano:

Antoine Lemarié
Stéphane Blanc
Tim Martinen
Karzan Jawanmiri
Abdoullah Yousfi
Aatu Laatikainen
Akim Sairinen
Ville Seppä
Alan Henrique
Killian Denoual
Jean Fridolin Nganbe Nganbe
Mohamed Sheikh
Mustafa Hussein Zada
Ali Yasin
Fabrice Gatambiye
Keaton Isaksson
Miika Töyräs
Victor de Paula

Edit klo 17.38: Korjattiin otsikon kirjoitusvirhe.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat