Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Poikien U19-maajoukkue kamppailee EM-kisapaikasta: “On hienoa päästä pelaamaan Suomessa”

Suomi U19
AOP

U19-pojat isännöi maaliskuussa EM-jatkokarsintaturnausta, jossa Suomi pelaa EM-kisapaikasta Belgian, Italian ja Saksan kanssa. Jatkokarsintaturnaus pelataan Vantaalla Myyrmäen jalkapallostadionilla sekä Helsingissä Bolt Arenalla.

Suomi selvitti tiensä U19 EM -jatkokarsintoihin viime lokakuussa. Minihuuhkajat kärsi tappion Ukrainalle, mutta kaatoi isäntämaa Puolan sekä Maltan, ja Peter Lundbergin valmentama joukkue eteni jatkoon lohkokakkosena.

Jatkokarsinnasta vain lohkovoittaja etenee Slovakiassa kesäkuussa 2022 pelattavaan lopputurnaukseen.

– Meillä on edessämme hieno haaste. Joukkueessa on tällä hetkellä hyvät fiilikset sekä erinomainen terveystilanne. Jatkokarsinta on meille loistava mahdollisuus verrata tasoamme Euroopan kärkimaihin – ja on hienoa päästä pelaamaan Suomessa, Lundberg toteaa.

– Me voimme suhtautua jatkokarsintaan lopputurnauksena ja teemme kaikkemme, jotta pystyisimme yllättämään vastustajamme. Pelaajille ottelut tulevat olemaan fantastisia kokemuksia – toivottavasti saamme niihin kotiyleisöltä vahvan tuen.

U19-pojat jatkaa ensi viikolla valmistautumistaan EM-jatkokarsintaan Eerikkilässä. Keskiviikkona 23. helmikuuta Suomi pelaa harjoitusottelun Ykkösen PIF:ää vastaan, ja seuraavana päivänä vastaan asettuu Veikkausliigan FC Inter.

Karsintaturnauksen ohjelma:

23. maaliskuuta 2022

Italia-Saksa, Myyrmäen jalkapallostadion
Suomi-Belgia, Myyrmäen jalkapallostadion

26. maaliskuuta 2022

Belgia-Saksa, Myyrmäen jalkapallostadion
Italia-Suomi, Myyrmäen jalkapallostadion

29. maaliskuuta 2022

Italia-Belgia, Myyrmäen jalkapallostadion
Saksa-Suomi, Bolt Arena

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet