Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Englannin Valioliiga osoitti laajaa tukea ja myötätuntoa Ukrainalle viikonloppuna

Matty Cash puolustaja West Ham
AOP

Englannin Valioliiga on ottanut kantaa pelaajien Ukrainaa tukevista kannanotoista. Tuomareita on ohjeistettu sallimaan erilaiset kannanotot, vaikka ne rikkoisivatkin sääntöjä esimerkiksi paidan riisumisen suhteen.

Englannin Valioliigassa nähtiin lauantain kierroksella Brighton-Aston Villa -ottelussa kalabaliikkia aiheuttanut tapaus, kun Aston Villan Matty Cash sai keltaisen kortin Kiovan Dynamon Tomasz Kędzioralle omistetun maalijuhlinnan yhteydessä. Cash riisui sääntöjen vastaisesti pelipaitansa ja alta paljastui T-paita, jossa oli Cashin terveiset puolalaispelaajalle, joka on sodan jaloissa Ukrainassa.

– Tomasz Kedziora ja perhe. pysykää vahvoina, veljeni, paidassa viestitettiin.

Ottelun erotuomari John Brooks antoi Cashille keltaisen kortin pelipaitansa riisumisesta, mikä on sääntöjen mukaan epäurheilijamaista käytöstä. Kortti ei siis tullut poliittisen viestin näyttämisestä. Cash olisi välttynyt varoitukselta, mikäli hän ei olisi riisunut pelipaitaansa kokonaan.

Mediatietojen mukaan Valioliigan erotuomareita on nyt kannustettu osoittamaan ymmärrystä ja empatiaa Ukrainan tapahtumien liikuttamia pelaajia kohtaan.

Cash on tuntenut Kędzioran siitä lähtien, kun hän otti Puolan kansalaisuuden äidinpuoleisten sukujuurtensa kautta viime lokakuussa. Kędziora on pelannut Dynamossa jo viisi kautta ja on pysynyt Ukrainen Kiovassa Venäjän aloittamasta Ukrainan-sodasta huolimatta.

Puolalaisjalkapalloilijat ovat ottaneet vahvan linjan sotilaallista hyökkäystä vastaan ​​ja kieltäytyvät pelaamasta Venäjää vastaan MM-karsintojen jatkokarsinnassa myöhemmin tässä kuussa.

Myös useat muut Valioliiga-seurat osoittivat symbolista tukea Ukrainalle ennen viime viikonlopun otteluita, mutta Cash oli ainoa pelaaja, joka teki niin pelin aikana.

Evertonin pelaajat kävelivät ulos Ukrainan lippu päällään ennen Manchester City -ottelua, kun taas City saapui otteluun T-paidoissa, joissa oli lippu ja viesti “Ei sotaa”. Joukkueiden ukrainalaispelaajat Vitali Mykolenko ja Oleksandr Zintšenko myös halasivat ennen ottelun alkua. West Ham on puolestaan myöntänyt myötätuntovapaan hyökkääjälleen Andri Jarmolenkolle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga