Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa venäläinen oligarkkiomistaja luopuu seuransa johtotehtävistä – “Heillä on paras mahdollisuus tällä hetkellä…”

Chelsea ja Roman Abramovich juhlivat Mestarien liigan voittoa viime keväänä.
AOP

Valioliigan kärkiseuroihin lukeutuva Chelsea on ollut erilaisissa ongelmissa viime päivinä, sillä joukkueen omistaja Roman Abramovich kuuluu Vladimir Putinin lähipiiriin.

Chelsea on monen muun organisaation tavoin joutunut melkoisen nuotion keskelle, kun Vladimir Putinin johtama on hyökännyt tällä viikolla Ukrainaan. Chelsean taustalla toimiva Roman Abramovich on yksi Venäjän rikkaimmista miehistä ja kuuluu eri tietojen mukaan Putinin lähipiiriin. Englannin ja Valioliigan kulisseissa on suunnitteilla ostotarjouksen tekeminen Chelseasta, kuten Futisfani.com kertoi aiemmin perjantaina.

Abramovich on antanut tilanteeseen liittyen oman lausuntonsa. Venäläinen on rikastunut öljyviennillä ja teräskaupalla, kuten moni muukin venäläinen oligarkki. Parhaat tilit Abramovich on tehnyt silloin, kun hän on myynyt yrityksensä mahtavalla voitolla valtion omistamille yhtiöille.

– 20 omistusvuoteni aikana Chelseassa olen ajatellut roolini olevan joukkueessa se, joka huolehtii mikä on parasta organisaatiolle niin tänään kuin tulevaisuudessa. Olen aina tehnyt päätökseni seuran hyväksi sydämestäni ja jatkan näiden samojen arvojen toteuttamista. Tässä on syy, miksi annan Chelsea FC:n hyväntekeväisyysyhdistykselle johdon myös urheilupuolelle. Uskon, että heillä on paras mahdollisuus tällä hetkellä huolehtia seurajohdon, pelaajien ja fanien eduista.

Chelsea pitää tällä hetkellä Valioliigassa hallussaan kolmatta sijaa. Chelsea on pelannut kaksi peliä enemmän kuin Manchester United, joka pitää neljättä sijaa kolmen pisteen päässä hallussaan. Matkaa Chelsealla sarjan kärjessä olevaan Manchester Cityyn on 16 pistettä, mutta joukkueella kaksi peliä vähemmän pelattuna.

Mestarien liigassa Chelsea voitti ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausottelussaan Lillen 2-0 -lukemin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga