Seuraa meitä:

Valioliiga

Valioliigassa luvassa yllätysten kierros? – “Täysin mahdollista…”

Arsenal vs. Burnley
AOP

Valioliigassa on käynnissä perinteinen lauantain ottelukierros. Kierros käynnistyi Leicesterin ja Leedsin välisellä kamppailulla, mutta viideltä on luvassa loistavia otteluja, jossa saatetaan nähdä yllätyksiä.

Viideltä alkaa viisi mielenkiintoista kamppailua. Suomalaisittain mielenkiinto on tietysti Norwichin kotiottelussa Brentfordia vastaan, jossa Teemu Pukki on kentällä. Brentfordilta saattaa avaukseen päästä tanskalaishyökkääjä Christain Eriksen, joka teki viime viikolla paluun pelikentille vaihdosta.

Sarjassa säilymistä vastaan pelaava Newcastle kohtaa kotinurmella hiipumisen merkkejä vahvan alkukauden jälkeen esittäneen Brightonin. Newcastle tulee kotiotteluunsa kuuden ottelun pisteputkessa ja Brighton on kokenut kolme tappiota putkeen tekemättä maaliakaan. Joukkueiden kauden aiempi kohtaaminen päättyi 1-1 -tasapeliin Brightonin kotikentällä.

Kierroksen suurimmasta yllätyksestä voi vastata Burnley, joka kohtaa kotinurmellaan Chelsean. Thomas Tuchelin valmentama joukkue on ollut viimeiset päivät melkoisessa myllerryksessä, kun venäläisomistaja Roman Abramovich kauppaamassa joukkuetta. Abramovich haluaa kaupata seuransa solidaarisuuden nimissä ja lahjoittaa kaupasta saatavat rahat Ukrainan hyväksi.

Burnley on vahvojen otteiden ansiosta noussut sarjassa jo 18. sijalle ja vain pisteen päähän Evertonista sekä samalla viimeisen säilyjän paikasta. Kotijoukkueen kolmen ottelun pisteputki katkesi aiemmin tällä viikolla kotiottelussa Leicesteriä vastaan. Sitä ennen joukkue pelasi 1-1 -tasapelin Crystal Palacea vastaan ja onnistui kotikentällään voittamaan Tottenhamin.

Chelsean edellinen ottelu Valioliigasta on kahden viikon takaa, kun joukkue voitti Crystal Palacen 1-0 -lukemin vieraissa. Burnleyn ja Chelsean kauden aiempi kohtaaminen Lontoossa päättyi 1-1 -tasapeliin. Vaikka Burnley ei ole yli kymmeneen vuoteen Chelseaa kaatanut, niin näissä tilanteissa se voitto olisi jopa täysin mahdollista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed
BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Valioliiga