Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Valioliigan yllätysjoukkue entisen Barcelona-tähden perässä – Haussa vahvistusta myös keskikentälle!

jalkapallo
AOP

Valioliigassa on viikottain kovia siirtohuhuja. Tällä kaudella useasti sarjan kärkijoukkueita ahdistellut Aston Villa on kiinnittänyt katseensa Euroopan kentillä vaikuttaviin pelaajiin. Joukkueen tähtäimessä on Italiassa pelaava keskikenttä ja Espanjassa pelaava hyökkääjä.

Englannin Valioliigassa tällä hetkellä 11. oleva Aston Villa on pelannut hienoa jalkapalloa läpi kauden. Joukkueen alkukausi sujui rittäin hyvin, mutta vuoden 2022 alku ei ole ollut tuloksien valossa paras mahdollinen, vaikka joukkue kaksi hienoa voittoa onkin ottanut sarjassa. Lisäksi joukkue nousi hienosti tammikuun puolivälissä Manchester Unitedia vastaan pelatussa kotiottelussa tasoihin kahden maalin takaa.

Viikko sitten joukkue otti hienon vierasvoiton Brightonista 2-0 -lukemin ja katkaisi kahden ottelun tappioputken, jotka tulivat Newcastlea sekä Watfordia vastaan lukemin 1-0. Joukkueen maalintekovastuu on jäänyt käytännössä kolmen pelaajan vastuulle, kun Ollie Watkins johtaa sisäistä maalipörssiä kuudella osumalla. Häntä seuraa 20-vuotias keskikenttä Jacob Ramsey viidellä osumalla ja kokeneempi hyökkääjä Danny Ings neljällä maalilla.

Ensi kaudeksi Steven Gerrardin manageroimaan Aston Villaan joukkue on haalimassa uutta maalitykkiä Espanjan La Ligasta. Aston Villaa kiinnostaa Atletico Madridin urugualaishyökkääjä Luis Suarez, joka on tällä kaudella tehnyt yhdeksän maalia ja on kymmenentenä sarjan maalipörssissä. 35-vuotiaan Suarezin arvo pyörii noin kymmenen miljoonan euron hujakoilla.

Lisäksi BBC:n jutun mukaan Aston Villa olisi Italian Serie A -joukkue AC Milanin keskikenttä Franck Kessien perässä. 25-vuotias norsunluurannikkolainen keskikenttäpelaaja on iskenyt tällä kaudella Serie A:ssa viisi maalia. Vaihtoarvo Transfermarktin mukaan pyörii lähes 50 miljoonassa eurossa. Saman pelaajan perässä on eri lähteiden mukaan myös FC Barcelona.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga