Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester Unitedin kärki vapautumassa markkinoille? – “Peliaika ollut kortilla”

Marcus Rashford
AOP

Valioliigassa viidenneksi tippunut Manchester United on mielenkiintoisessa tilanteessa. Joukkue taistelee vielä kiivaasti Valioliigassa paikasta Mestarien liigaan ja joukkue on vielä Mestarien liigan pudotuspeleissä mukana. Joukkueen ympärillä on silti vielä paljon kysymysmerkkejä tulevaisuuden kannalta, sillä nyt jo viides pelaaja on lähtökuopissa.

Valioliigassa kahdessa edellisessä pelissä voitoitta jäänyt Manchester United on tiukan paikan edessä. Sunnuntaina joukkue kärsi Manchesterin derbyssä ikävän 4-1 -tappion paikallisvatustaja Manchester Citylle 4-1 -lukemin.

Päävalmentaja Ralf Rangnick lähti otteluun mielenkiintoisella kokoonpanolla, kun kumpikin aloittava kärki eli Portugalin Cristiano Ronaldo ja Uruguayn Edinson Cavani jäivät sivuun loukkaantumisten takia. Bruno Fernandes otti paikan kärjestä, mutta Unitedista ei ollut haastamaan Valioliigan kärkijoukkuetta.

Portugalilaisen aloitettua kärjessä nousi huhut ilmoille siitä, mikä on esimerkiksi englantilaiskärki Marcus Rashfordin tulevaisuus joukkueessa. Rashford pääsi kentälle toisella puoliajalla 25 minuuttia ennen täyttä aikaa pelin ollessa 2-1 -lukemissa. 24-vuotias hyökkääjä otti kentällä ranskalaispelaaja Paul Pogban paikan keskikentältä. Rashford ei tasoitusta saanut tehtyä, vaan City karkasi lopulta kolmen maalin voittoon.

Rashfordin pitäminen poissa avauksesta nosti 90min -sivustolla spekulaatiot käyntiin hyökkääjän tulevaisuudesta. Tällä kaudella Rashford on saanut vastuuta vain 18 Valioliigan kamppailussa ja yhdeksän näistä on tullut avauksen kautta, joten peliaika on ollut kortilla. Vuoden 2022 puolella hyökkääjä on ollut kahdesti avauksessa. Maaleja Valioliigassa on syntynyt neljä kappaletta.

Englantilaisella on sopimusta jäljellä vielä yksi vuosi ja Unitedilla on optio kaudesta 2023-24. Tällä hetkellä hyökkääjän arvo markkinoilla on 85 miljoonassa eurossa Transfermarkt -sivuston mukaan, joten parhaaseen peli-ikään tuleva hyökkääjä voisi kiinnostaa ympäri Eurooppaa.

Rashford ei ole ainut pelaaja, joka on siirtymässä Unitedista eteenpäin. Hänen lisäkseen niin Pogba, Cavani ja Ronaldokin ovat olleet erilaisten huhujen kohteena.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset