Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Mediatiedot: Valioliiga-seuran pukukopissa kiehuu – Usea pelaaja tyytymätön nykytilanteeseensa

Manchester United Englannin Valioliiga
AOP

Valioliigan Manchester Unitedin kausi ei ole mennyt lainkaan joukkueen ennakkosuunnitelmien mukaan. Joukkue on sarjassa viidentenä ja vahvasti mukana europelikamppailussa, mutta mestaruuskamppailu on karannut jo kauas, eikä joukkueen peli ole vakuuttanut.

Manchester Evening News -lehden artikkelin mukaan Valioliigan Manchester Unitedin pukuhuoneessa on eripuraa pelaajavalintastrategioista ja peliajan ja vastuiden jakautumisesta. Tämä on myös vaikuttanut joukkueen kokonaissuoritukseen.

Lehden mukaan osa pienemmälle vastuulle jääneistä pelaajista on ilmaissutt edelleen katkeruuttaan siitä, että he ovat saaneet vähemmän peliaikaa ja mahdollisuuksia. Samaa oli nähtävissä myös entisen managerin Ole Gunnar Solskjærin viimeisinä manageriaikoina ja se sapettaa osaa joukkueesta.

Tietojen mukaan yksi pelaaja on kuvaillut joukkuetoveriaan “opettajan lemmikiksi” hänen säännöllisen peliaikansa vuoksi, ja toinen pelaaja, joka on kamppaillut säännöllisen vastuun puolesta, on kateellinen kilpailijoidensa saamasta huomiosta.

Lehti nosti nimellä esiin myös tähtipelaajia, Marcus Rashfordin, Eric Baillyn ja Diogo Dalotin, jotka ovat tietojen mukaan tyytymättömiä tilanteeseensa. Kunkin heistä peliaika ja vastuu on pudonnut selvästi viime aikoina, eikä kolmikko ole asian laitaan tyytyväinen.

Myös manageri saa osan ravasta niskaansa

Tietojen mukaan jotkut United-pelaajat ovat pilkanneet nykymanageri Ralf Rangnickin CV:tä ja ovat edelleen tyytymättömiä hänen menetelmiinsä. Jotkut pelaajat ovat kysyneet, miksi United palkkasi valmentajan, joka työskenteli urheilujohtajana Venäjän Valioliigassa, eivätkä he ole vaikuttuneita Rangnickin taustasta Saksassa, jossa hänen ainoa suuri voittonsa oli Saksan Cup Schalken kanssa vuonna 2011.

Lehden lähde kertoi myös, pelaajat pitävät Unitedin kauden etenemistä outona ja jotkut myöntävät, ettei Ragnickiä voida syyllistää kaikesta, koska hänen sopimuksensa Manchesteriin kestää vain kuusi kuukautta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga