Mestarien liiga

Puolalaistähti tykitti hattutempun reiluun 20 minuuttiin – Bayern murskaamassa vastustajaansa!

Robert Lewandowski

Mestarien liigassa on menossa hurja ottelu Saksassa, kun Bundesliigan kärkijoukkue Bayern Munchen tekee selvää jälkeä vastustajastaan. Ensimmäisellä puoliajalla Bayern karkasi tukevaan johtoon vain reilun puolen tunnin aikana.

Mestarien liigan tiistain otteluista Saksassa pelattava ottelu Bayern Munchenin ja Red Bull Salzburgin välillä kerkesi ratkeamaan ensimmäisen puolen tunnin aikana.

Bayern Munchen aloitti ottelun myrskynlailla karkaamalla kolmella puolalaishyökkääjä Robert Lewandowskin maalilla 3-0 -johtoon reilun 22 peliminuutissa. Isku oli vieraille kova, sillä Salzburgilla myös omat paikkansa tehdä jopa kaksi maalia ensimmäisen 20 minuutin aikana.

1-0 -maalin Lewandowski iski vastustamattomasti rangaistuspotkusta vasempaan alakulmaan ohi sveitsiläismaalivahti Philipp Kohnin 12. peliminuutilla. Reilun 20 peliminuutin jälkeen kotijoukkueelle tuomittiin uusi rangaistuspotku ja puolalaistykki toisti saman kuin ensimmäiselläkin yrityksellä.

2-0 -maalin jälkeen meni vain muutama sekunti, kun Lewandowski riisti pallon Salzburgin puolustukselta ja painoi tyhjiin illan kolmannen osumansa.

Viimeisen naulan vieraiden arkkuun iski saksalaishyökkääjä Serge Gnabry laukomalla etukulmasta pallon Kohlin ohi reilun puolen tunnin pelin jälkeen.

Yhteismaalit ovat tässä vaiheessa 5-1 Bayernille.

Mestarien liigan illan toisessa ottelussa Liverpoolin ja Interin välillä tilanne on 0-0 reilun puolen tunnin jälkeen.