Seuraa meitä:

Mestarien liiga

Mestarien liigassa isojen panosten ilta – Nyt on tosi kyseessä!

Bayern munchen ja red bull salzburg
AOP

Mestarien liigan pudotuspelikierroksen toiset osaottelut käynnistyvät tiistai-iltana, kun kaksi merkittävää otteluparia saadaan pelattua loppuun. Saksassa ja Englannissa pelit pyöräytetään käyntiin kello 22.00 alkaen.

UEFA:n Mestarien liigassa on panokset nousseet tappiin, kun pudotuspelivaiheessa jatkopaikoista aletaan pelata tosissaan. Tiistaina on vuorossa kaksi ottelua, kun Bayern Munchen saa kotikentälleen vieraita Itävallasta Red Bull Salzburgin toimesta. Englannissa Liverpool pelaa Interiä vastaan toisen osan.

Suuremmat panokset on Saksassa, sillä joukkueiden ensimmäinen osa päättyi kaikkien suureksi yllätykseksi 1-1 -tasapeliin. Oletettavaa kuitenkin on, että Saksan Bundesliigan kärkiseura Bayern näyttää tänään vastustajalleen, että toivo jatkopaikasta on turha.

Bayern on ollut viime viikkoina yllättävänkin heikoissa kantimissa, sillä viikonloppuna joukkue pelasi 1-1 -tasapelin Bundesliigan kärkikamppailussa Bayer Leverkusenia vastaan. Salzburg on pelannut edellisen Mestarien liiga -ottelun jälkeen kolme ottelua kotimaansa pääsarjassa ja voittanut näistä kaksi. Ainut pistemenetys on LASK:n vieraista, kun joukkueet pelasivat 0-0 -tasapelin. Positiivisesta kulmasta ajateltuna joukkue ei ole kolmeen edelliseen otteluun päästänyt maaliakaan.

Liverpool lähtee omaan otteluunsa hyvistä lähtökohdista, sillä joukkue haki ensimmäisestä osasta 2-0 -vierasvoiton. Jurgen Kloppin valmentama joukkue on pyörinyt kuitenkin kovassa otteluruuhkassa viime viikot, sillä edellisen Mestarien liiga ottelun jälkeen joukkue on pelannut yhteensä viisi ottelua. Kaikki ottelut ovat kuitenkin päättyneet voittoon ja näistä suurin oli Chelseaa vastaan tullut voitto Englannin liigacupista.

Inter on pelannut Liverpooliin nähden vain neljä ottelua joukkueiden aiemman kohtaamisen jälkeen. Interillä on ollut kotimaassaan vaikeaa, sillä joukkue on Serie A:ssa ottanut voiton vain Salermitanasta, mutta kaksi muuta peliä on päättynyt tappioon Sassuololle sekä tasapeliin Genoan vieraana. Coppa Italiassa joukkue pelasi paikallisvastustaja AC Milania vastaan 0-0 -tasapelin ensimmäisessä välierässä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Mestarien liiga