Seuraa meitä:

Mestarien liiga

PSG:n brasilialaistähti kiisti mediaväitteet väkivaltaisesta pukukoppiselkkauksesta: “Pukuhuoneessa ei ollut tappelua!”

Neymar Gianluigi Donnarumma PSG
AOP

Ranskan Ligue 1:n suurseuran Paris Saint-Germainin Mestarien Liiga -taival päättyi keskiviikkona surulliseen konttaukseen Espanjan La Ligan Real Madridia vastaan. Mediassa pyöri pelin jälkeen tieto, että PSG:ssä olisi ollut joukkueen sisäistä nahinaa, mutta nyt PSG-tähdet ovat tyrmänneet väitteet.

Paris Saint-Germainin brasilialaishyökkääjä Neymar ja italialaismaalivahti Gianluigi Donnarumma ovat kiistäneet mediatiedot miesten välisestä fyysiseksi yltyneestä riidasta Real Madrid -pudotuspelitappion jälkeen Mestarien Liigassa.

Sotku sai alkunsa, kun PSG oli mennyt ensin Kylian Mbappén maalilla 2-0-johtoon kokonaismaaleissa. Sitten Donnarumma sekoili omalla rangaistusalueellaan pallon kanssa ja lahjoitti sen suoraan Real Madridin Vinícius Júniorille, jonka syöttö tavoitti Karim Benzeman ja ranskalainen iski pelin tasoihin.

Myöhemmin pelin lopulla Benzema iski vielä kahdesti kahden minuutin aikana peräjälkeen ja PSG:n nöyryytys oli valmis.

Pelin jälkeen mediatiedot kertoivat, että Neymar oli vihainen Donnarummalle pukuhuoneessa, ja että heidät jouduttiin jopa erottamaan, koska tilanne uhkasi kärjistyä.

Nyt brasilialaishyökkääjä on kuitenkin paljastanut parivaljakon välisen WhatsApp-keskustelun Instagram-tarinassaan, joka kiistää fyysisen riidan tapahtumisen.

Donnarumma julkaisi linkin Marcan artikkeliin, jossa kerrottiin yksityiskohtaisesti oletetuista tapahtumista, ja kirjoitti: “Ney, pahoittelut eilisestä, tätä uutista ei voida hyväksyä.”

Vastauksena Neymar sanoi: “Ystävä, rauhassa. Tätä voi tapahtua jalkapallossa. Olemme nuori joukkue ja olemme kanssasi. Olet vielä hyvin nuori ja tulet voittamaan paljon! Nouse ylös ja jatka, halaukset.”

Neymar lisäsi jälkeenpäin vielä toisen julkaisun, jossa hän perkasi tapahtunutta.

– Inhoan tulla tänne ja puhua uutisista. Mutta edellinen viesti riidasta on valhe. Pukuhuoneessa ei ollut tappelua! Epäpäteviä toimittajia, jotka haluavat mainostaa itseään, kokeilkaa seuraavaa, okei?, mies täräytti.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Mestarien liiga