Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Cristiano Ronaldon taival punaisissa paholaisissa päättymässä – “Shokkitappio”

Christiano Ronaldo
AOP

Englannin suurseura Manchester Unitedin unelma Mestarien liigan voitosta vuonna 2022 päättyi tiistaina, kun joukkue taipui Atletico Madridin käsittelyssä. Tämä saattaa myös tarkoittaa sitä, että portugalilaistähti Cristiano Ronaldo on pelannut viimeisen pelinsä Unitedin riveissä Mestarien liigassa.

Manchester United otti ensimmäisestä osasta Atletico Madridin vieraana hienon 1-1 -tasapelin. Tasapelillä Ralf Rangnickin valmentama joukkue jätti kaikki ratkaisut kotiotteluun Old Traffordille, joka on purku-uhan alla, kuten Futisfani.com aiemmin kertoi.

Tiistaina pelatussa toisessa osassa United oli kotinurmellaan hallitsevampi osapuoli, mutta kovin taistellut Diego Simeonen valmentama Atletico otti ottelusta voiton nimiinsä 1-0 -lukemin avausjakson lopulla tulleella Renan Lodin maalilla.

United vaihtoi toisella jaksolla paljon tulivoimaa Cristiano Ronaldon tueksi. Kentälle tuli muun muassa Edinson Cavani, mutta joukkue ei onnistunut hyvistä yrityksistä huolimatta tasoituksessa, joten ottelu päättyi kotijoukkueen shokkitappioon.

Tappion Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella tarkoittaa sitä, että tämä saattoi olla viimeinen kerta, kun Ronaldon pelasi joukkueen riveissä kovimmassa turnauksessa. Ronaldoa ollaan oltu läpi talven viemässä eri seuroihin ja ilmeisesti PSG on ollut kiinnostunut hankkimaan portugalilaisveteraanin riveihinsä.

Ronaldolla riittää kuitenkin nykyisen palkanmaksajansa loppukauden osalta panosta, sillä Valioliigassa joukkue taistelee tiukasti neljännestä sijasta ja suorasta Mestarien liiga -paikasta. Joukkueella on toki kolme ottelua enemmän pelattuna kuin Arsenalilla, joka pitää pisteen erolla neljättä sijaa hallussaan. Unitedin kanssa samassa pelimäärässä ovat kuudentena ja seitsemäntenä olevat West Ham sekä Wolves. Näihin ero on kaksi ja neljä pistettä, joten paikka on aika hyvin turvattu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga