Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Norjalaistähti sittenkin Englantiin? – Legendaarinen seura jäämässä nuolemaan näppejään

Håland
AOP

Euroopan jalkapallokentillä kuohuu. Saksan kentillä on tällä hetkellä koko Euroopan mielenkiintoisin pelaaja mitä tulee siirtohuhuihin ja tämä pelaaja löytyy Borussia Dortmundin hyökkäyksestä. Tällä hetkellä norjalaistähti on siirtymässä Manchesteriin.

Saksan Bundesliigan huippumaalintekijä Erling Haaland on tämän talven aika ollut siirtymässä käytännössä jokaiseen mahdolliseen sarjaan. Kaikki Euroopan suuret jalkapalloseurat ovat olleet norjalaisen perässä. Aiemmin tällä viikolla hyökkääjä oli lähestulkoon varmasti siirtymässä FC Barcelonan riveihin, mutta nyt tilanne on kääntynyt toistepäin.

Futisfani.com uutisoi aiemmin tällä viikolla ettei FC Barcelonan valmentaja Xavi Hernandezin mukaan norjalainen ei voisi kieltäytyä Blaugranassa pelaamisesta. Nyt esiin on astunut Xavia FC Barcelonassa valmentanut Pep Guardiola ja Manchester City.

Tietojen mukaan Guardiola olisi halunnut hankkia uuden hyökkääjän joukkueeseen jo siinä vaiheessa, kun Sergio Aguero oli siirtynyt FC Barcelonaan. City oli tiukasti Tottenhamin englantilaiskärki Harry Kanen perässä, mutta Kane jäi Lontooseen. Nyt tilanne on Cityssä se, että joukkue on tiukasti norjalaiskärjen perässä.

Mikäli Haaland päätyisi FC Barcelonan sijasta Manchesteriin, niin Barcelonan tiedetään Marca.com -nettisivun mukaan olevan Bayern Munchenin maalitykki Robert Lewandowskin perässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga