Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester United-ikoni vaihtamassa maisemaa kesällä? Ralf Ragnickin mukaan tilanteessa ei ole mitään ongelmaa

Marcus Rashford
AOP

Manchester United-hyökkääjä Marcus Rashfordin tulevaisuus on hämärän peitossa. Nuorukainen ei ole ollut olkapääleikkauksesta toivuttuaan oma itsensä ja tehot ovat jääneet piippuun. Unitedin päävalmentajan Ralf Ragnickin mukaan tilanteessa ei ole mitään ongelmaa, mutta eri lähteiden mukaan Rashford ei ole tyytyväinen asemaansa joukkueessa ja harkitsee seuranvaihtoa.

8-vuotiaasta asti Manchester Unitedia edustanut Marcus Rashford on ensimmäistä kertaa urallaan siinä tilanteessa, että vastuu edustusjoukkueessa on jäänyt vähiin. Englantilainen on ollut vain kaksi kertaa avauskokoonpanossa joukkueen 11 edellisessä Valioliiga-kamppailussa.

Rashford tuli vaihdosta sisään viime viikonloppuna, kun United kärsi ruman 4-1 tappion Manchester Cityn vieraana. Tuon ottelun jälkeen Rashfordin tulevaisuudella on spekuloitu runsaasti ja kuten futisfani.com aiemmin kertoi, saattaa mies olla nyt lähtökuopissa. Unitedin päävalmentaja Ralf Ragnick kertoi keskustelleensa Rashfordin kanssa hyvässä hengessä, eikä mies anna liikaa painoarvoa siirtohuhuille.

-Juttelin hänen kanssaan eilen ja toissapäivänä, eikä hän kertonut minulle mitään halustaan siirtyä muualle.

-25 vuotta kestäneen urani ammattilaisjalkapallon parissa olen oppunut olemaan välittämättä liikaa siitä, mitä mediassa kirjoitellaan. Hän kertoi minulle olevansa onnellinen elämäänsä täällä ja haluavansa pelata korkealla tasolla. Marcus ei maininnut sanallakaan olevansa tyytymätön asemaansa.

Onko kesän siirtoikkunan aikana odotettavissa muutoksia?

Rashfordin vähäisestä peliajasta kysyttäessä, Ragnickin vastaus oli hieman ympäripyöreä. Päävalmentaja ei kuitenkaan aio asettua poikkiteloin jos hyökkääjä haluaa vaihtaa seuraa kesän siirtoikkunan aikana.

-Sinä aikana kun olen ollut vastuussa joukkueesta, on hän ollut useammin avauksessa, kuin penkillä, joten en usko tässä olevan mitään ongelmaa.

-Siirtoikkuna ei ole tällä hetkellä avoinna. Jos hän päättää agenttinsa ja perheensä kanssa vaihtaa maisemaa, täytyy hänen odottaa kesään asti.

Manchester United kohtaa seuraavassa ottelussaan lauantai-iltana Tottenhamin. Nähtäväksi jää mikä on Rashfordin rooli.

Lähde: metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset