Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Serie A

Serie A:n Hellas Veronan ultrafanit jälleen kohun keskellä – Toivoivat kauheuksia vastustajalle

Hellas Verona fanit Serie A
AOP

Serie A -seura Hellas Veronan fanit tekivät sunnuntaina käsittämättömän tökerön tempun ripustamalla Venäjän Ukraina-hyökkäykseen viittaavan lakanan kotistadioninsa ulkopuolelle. Lakanassa kehotettiin Venäjää hyökkäämään seuraavaksi vastustajan kotikaupunkiin Napoliin Italiassa.

Viime viikon sunnuntaiaamuna, ennen päivällä pelattua Hellas Verona-Napoli-Serie A -ottelua, Veronan ultrafanit olivat kiinnittäneet seuran kotistadionin Stadio Marc’Antonio Bentegodin Curva Sud -katsomon ulkopuolelle lakanan, jossa näkyvät Venäjän ja Ukrainan liput sekä Napolin kaupungin karttakoordinaatit.

Mediatietojen mukaan tämä selvästi viittasi siihen, että Napolin pitäisi olla Venäjän hyökkäyksen seuraava kohde.

– Veronan kaarre stadionin ulkopuolella. Bannerissa näkyvät koordinaatit ovat Napolin kaupungin koordinaatit.

– Se ei ole hauskaa, se ei oikeastaan ​​tee mitään, mikä ei olisi tekijöille kipeää. Ilmaiset idiootit (valitettavasti), italialaistoimittaja Giovanni Capuano kommentoi kitkerästi Twitter-tilillään.

Veronan fanien joukossa tiedetään olevan äärioikeistolaisia ja äärimmäisiä ultrafaneja, jotka ovat usein kohujen keskipisteessä käytöksensä vuoksi. Ultrat ovat aiemminkin loukanneet Napolia ja heidän fanejaan erilaisilla lakanoilla.

Itse ottelussa Napoli nappasi 2-1-vierasvoiton ja vankisti asemiaan sarjan kärkikamppailussa. Veronakin on vielä vankasti mukana kamppailussa europelipaikoista.

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Serie A