Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A:n Hellas Veronan ultrafanit jälleen kohun keskellä – Toivoivat kauheuksia vastustajalle

Hellas Verona fanit Serie A
AOP

Serie A -seura Hellas Veronan fanit tekivät sunnuntaina käsittämättömän tökerön tempun ripustamalla Venäjän Ukraina-hyökkäykseen viittaavan lakanan kotistadioninsa ulkopuolelle. Lakanassa kehotettiin Venäjää hyökkäämään seuraavaksi vastustajan kotikaupunkiin Napoliin Italiassa.

Viime viikon sunnuntaiaamuna, ennen päivällä pelattua Hellas Verona-Napoli-Serie A -ottelua, Veronan ultrafanit olivat kiinnittäneet seuran kotistadionin Stadio Marc’Antonio Bentegodin Curva Sud -katsomon ulkopuolelle lakanan, jossa näkyvät Venäjän ja Ukrainan liput sekä Napolin kaupungin karttakoordinaatit.

Mediatietojen mukaan tämä selvästi viittasi siihen, että Napolin pitäisi olla Venäjän hyökkäyksen seuraava kohde.

– Veronan kaarre stadionin ulkopuolella. Bannerissa näkyvät koordinaatit ovat Napolin kaupungin koordinaatit.

– Se ei ole hauskaa, se ei oikeastaan ​​tee mitään, mikä ei olisi tekijöille kipeää. Ilmaiset idiootit (valitettavasti), italialaistoimittaja Giovanni Capuano kommentoi kitkerästi Twitter-tilillään.

Veronan fanien joukossa tiedetään olevan äärioikeistolaisia ja äärimmäisiä ultrafaneja, jotka ovat usein kohujen keskipisteessä käytöksensä vuoksi. Ultrat ovat aiemminkin loukanneet Napolia ja heidän fanejaan erilaisilla lakanoilla.

Itse ottelussa Napoli nappasi 2-1-vierasvoiton ja vankisti asemiaan sarjan kärkikamppailussa. Veronakin on vielä vankasti mukana kamppailussa europelipaikoista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A