Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

CAS:ltä tyly päätös Venäjälle! – Kisahaaveille täysstoppi

Urheilun välimiesoikeus CAS
AOP

Venäjä haki Urheilun välimiesoikeudesta CAS:stä väliaikaista keskeytystä Kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n tekemälle päätökselle sulkea maan kaikki seura- ja maajoukkueet pois kansainvälisistä otteluista. Maan aiempi vetoomus Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n tekemää vastaavaa päätöstä vastaan hylättiin jo aiemmin.

Urheilun välimiesoikeudesta CAS julkaisi perjantaina päätöksensä, jossa se hylkäsi Venäjän vetoomuksen Kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n tekemää päätöstä vastaan, jolla se sulki maan kaikki seura- ja maajoukkueet pois kansainvälisistä otteluista.

– CAS:n Muutoksenhakuvälitysjaoston puheenjohtaja on hylännyt Venäjän jalkapalloliiton FUR:n pyynnön lykätä FIFA:n Neuvoston päätöksen täytäntöönpanoa CAS-menettelyn ajaksi. Päätös kieltää kaikkia venäläisiä joukkueita ja seuroja osallistumasta FIFA:n kilpailuihin toistaiseksi, tiedotteessa todetaan.

Päätös on Venäjän kannalta tyly. Maa ei pääse osallistumaan miesten vuoden 2022 MM-kisojen jatkokarsintaan, jossa sen piti kohdata ensimmäisellä kierroksella Puola. Täten sen pääsy MM-kisoihin muodostuu mahdottomaksi.

– Näin ollen riidanalainen päätös on edelleen voimassa ja kaikki venäläiset joukkueet ja seurat ovat edelleen estettyinä osallistumasta FIFA-kilpailuihin, tiedote jatkuu.

CAS:n välimiesmenettely jatkuu normaaliin tapaan. Kolmen välihenkilön paneeli, joka ottaa asian hoidettavakseen, muodostetaan tulevina viikkoina. FIFA ei ole vielä vahvistanut, saako Puola vapaataipaleen seuraavalle jatkokarsintakierrokselle, vai nimetäänkö Venäjän tilalle toinen maa.

Venäjä suljettiin alunperin kansainvälisten pelien ulkopuolelle maan hyökättyä Ukrainaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Maajoukkueet