Seuraa meitä:

Muut

Espanjan suurseura vaikeuksien kautta jatkoon Eurooppaliigassa

Pedrin jatkosopimus on tärkeä asia Barcelonan kannalta
AOP

Eurooppaliigassa pelattiin neljännesfinaalien ratkaisuottelut torstaina ja kahdeksan jatkavaa joukkuetta on nyt selvillä. Turkissa pelattiin yksi kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista, kun Galatasaray sai vieraakseen FC Barcelonan toiseen osaan. Ottelu oli jännittävä, mutta lopulta suuri suosikki otti omansa.

Eurooppaliigan neljännesfinaalivaiheesta kahdeksan puolivälieriin jatkavaa joukkuetta on nyt selvillä. Yksi näistä on Espanjan suurseura FC Barcelona, joka käänsi Galatasarayn vieraana tappioaseman 2-1 -voitoksi edeten jatkoon.

Kotijoukkue sai otteluun vahvan alun, kun brasilialaispuolustaja Marcao naulasi vajaan puolen tunnin pelin jälkeen joukkueensa johtoon, Maali oli brassille ensimmäinen neljään kauteen ja samalla ensimmäinen Galatasarayn paidassa.

Vierasjoukkue nousi ottelussa ensimmäisellä jaksolla vielä tasoihin, kun Pedri iski 1-1 -tasoituksen Ferran Torresin esityöstä noin kymppi ennen avausjakson päätöstä. Xavi Hernandezin valmentaman joukkueen voittomaali nähtiin heti toisen jakson alussa, kun Gabonin kärki Pierre-Emerick Aubameyang iski joukkueensa johtoon Frenkie de Jongin esityöstä.

Toisen jakson loppupuolella Galatasaray haki vaihtojen kautta rytmiä lisää peliinsä, mutta joukkue ei saanut luotua käytännössä ollenkaan paikkoja Marc-Andre ter Stegenin maalille. Lopulta Barcelona piti kotijoukkueen maalissa ja voitti kamppailun.

Espanjalaisista joukkueista Sevilla tippui West Hamille tällä kierroksella, kuten myös Real Betis Frankfurtin käsittelyssä. Eurokentillä jatkopeleissä espanjalaisista joukkueista ovat enää Real Madrid, Villarreal ja Atletico Madrid Mestarien liigassa sekä FC Barcelona Eurooppaliigassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut