Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Valioliiga-tähti Emiliano Salan kuolemasta paljastui järkyttäviä lisätietoja

Emiliano Salan hautajaiset
AOP

Argentiinalainen huippujalkapalloilija Emiliano Sala kuoli traagisesti lento-onnettomuudessa ollessaan matkalla vanhasta seurastaan Nantesista uuteen seuraansa Cardiffiin.

Brittimedia Sky Sports julkaisi uusia tietoja argentiinalaishyökkääjä Emiliano Salan kuolemasta torstaina. Tietojen mukaan Sala kuoli pään ja rintakehän vammoihin, mutta oli syvästi tajuton kuollessaan, koska Salan käyttämän lentokoneen viallinen pakoputkisto oli vuotanut häkää matkustamoon.

Onnettomuuden traagisuutta korosti myös se, että koneen lentäjä David Ibbotsonilla ei ollut lupaa lentää yöaikaan. Bournemouthin oikeusistuin totesi, että Salaa kuljettanut Piper Malibu oli lentämässä Ranskan Nantesista Walesin Cardiffiin illalla 21. tammikuuta 2019, kun se syöksyi Englannin kanaaliin lähellä Guernseytä. Myös pilotti Ibbotson menehtyi turmassa.

Sala oli juuri siirtynyt Ranskan Ligue 1:ssä pelaavasta Nantesista Valioliigan Cardiffiin 15 miljoonan punnan siirrolla.

Salan tutkinut patologi, tohtori Basil Purdue kertoi, että Sala kärsi onnettomuushetkellä vakavasta häkämyrkytyksestä ja syvästi tajuton onnettomuushetkellä. Purdue kertoi myös, että Sala oli edelleen elossa törmäyshetkellä ja kuoli vakaviin pään ja rintakehän vammoihin.

Myös liikennöitsijän toimissa rikkeitä

Lentäjä ja liikemies David Henderson hallinnoi Ibbotsonin lentämään konetta sen omistajan puolesta ja järjesti lennot, lentäjät ja huollon, vaikka hän ei ollut laillisesti rekisteröity liikennöitsijä. Salan lennon hankkinut pelaaja-agentti Willie McKay oli käyttänyt Hendersonin palveluita aiemminkin.

McKaylläkään ei ollut pelkkiä puhtaita jauhoja pussissaan. Willie auttoi Sala-siirron yksityiskohdissa poikansa Mark McKayn Mercato Sports (UK) Ltd:tä, mutta Willietä oli jo aiemmin kielletty toimimasta pelaaja-agenttina hänen ajauduttuaan konkurssiin.

Willie on puolustautunut sanomalla halunneensa vain auttaa Salaa pääsemään kotiin, ja väitti Cardiffin hylänneen hyökkääjän matkustusratkaisujen kohdalla.

Willie on kiistänyt tietoisesti järjestäneensä laittomia harmaita lentoja. Hän ei tiennyt, etti Hendersonilla ollut lentotoimintalupaa, joka olisi antanut hänelle mahdollisuuden lennättää maksavia matkustajia.

Mediatietojen mukaan sen lisäksi, ettei hänellä ollut lentotoimintalupaa, tuomioistuin kertoi, että Henderson ei pitänyt kirjaa tai laskuja liiketoiminnastaan ​​tai hänelle lentäneiden lentäjien pätevyydestä.

Tietojen mukaan Ibbotson oli raportoinut Hendersonille kuulleensa kovan pamahdukden Cardiffista Nantesiin suuntautuneella lennolla. Asialle ei tehty kuitenkaan mitään ennen paluulentoa.

Turmakoneen omistaja oli kieltänyt myös Ibbotsonia lentämästä kyseisellä koneella kaksi kuukautta aiemmin tapahtuneen ilmatilan loukkauksen jälkeen, mutta Henderson antoi Ibbotsonin jatkaa lentämistä. Kaiken epäonnen huipuksi Ibbotsonilla oli yksityislentäjän lupakirja, joka ei antanut hänelle lupaa lentää matkustajia kaupallisesti, eikä myöskään yöllä.

Henderson tuomittiin viime vuonna 18 kuukauden vankeuteen sen jälkeen, kun hänet tuomittiin ilma-aluksen turvallisuuden vaarantamisesta Ibbotsonin palvelujen käytön vuoksi samalla, kun hän tiesi, ettei Ibbotsonilla ollut asianmukaisia ​​lupakirjoja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat