Seuraa meitä:

La Liga

FC Barcelona tekemässä melkoista iskua siirtomarkkinoilla – Hurjia nimiä kiikarissa!

Barcelonan puheenjohtaja pyytää kannattajilta kärsivällisyyttä
AOP

Espanjan La Ligan suurseura FC Barcelona on taistellut melkoisissa talousongelmissa. Tammikussa organisaatio pystyi tekemään loistavia hankintoja, joka on edes auttanut joukkueen oivaa pelivirettä vuoden 2022 puolella. Maaliskuun lopulla joukkue on noussut ahnaasti mukaan keskusteluihin maailman parhaiden pelaajien ympärillä.

FC Barcelona on nostanut pelinsä tasoa merkittävästi Xavi Hernandezin valmennuksessa. Alkukausi oli hollantilaisvalmentaja Ronald Koemanin alaisuudessa aivan karmea. Koeman sai lähteä ja toinen entinen supertähti Blaugranasta, eli Xavi tuli peräsimeen. Xavi on päävalmentajana luonut kovaa identiteettiä joukkueeseen ja se on näkynyt välittömästi pelikentillä.

Tuoreimmat huhut eri jalkapallomedioista nostavat FC Barcelonan kohdalla päätään. FC Barcelona on noussut 90min -sivuston mukaan jo yhdeksi joukkueeksi, joka voi hankkia ranskalaisen tähtihyökkääjä Kylian Mbappen riveihinsä. Real Madrid on kohde, johon ranskalaisen odotetaan siirtyvän, mutta tällä hetkellä myös Barcelona on vahvasti kilvassa mukana.

Mbappen kohtalo FC Barcelonan suhteen on varmasti sinetöity siinä vaiheessa, kun Borussia Dortmundin superhyökkääjä Erling Haalandin ensi kauden osoite on tiedossa.

Erilaisia vaihtoehtoja FC Barcelonan hyökkäykseen tulevaisuudeksi on monia. Mbappen lisäksi joukkueen tiedetään olevan Bayern Munchenin maalintekijä Robert Lewandowskin perässä, joka on kaipaamassa mahdollisesti uusia haasteita uralleen. Lisäksi Barcelona on kiinnostunut Manchester Cityn Riyad Mahrezista, johon on myös katseensa kiinnittänyt Real, PSG ja Chelsea.

Chelsean puolustaja Cesar Azpilicueta on myös vedenjakalla uransa jatkon suhteen. Espanjalainen pohtii tiukasti tekeekö hän kesällä jatkosopimuksen Chelsean kanssa vai siirtyykö vapaalla siirrolla FC Barcelonan riveihin.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta La Liga