Seuraa meitä:

Muut

Eurokenttien kuumimmissa siirtohuhuissa pyörivä hyökkääjä päästi maansa piinasta

Norjan paidassa supertähti Erling Haaland.
AOP

Tällä viikolla jalkapallokentillä pelataan maaotteluita ja sarjajalkapalloilut ovat tauolla. Perjantaina on pelattu Euroopassa erilaisia maaotteluita ja yksi mielenkiintoinen harjoitusottelu on pelattu Norjassa. Norja sai kotinurmelleen vastaansa Slovakian. 

Norja oli vahva omassa kotipelissään Slovakiaa vastaan, kun joukkue nappasi hienon 2-0 -voiton. Maalit saivat ottelussa odottaa aina viimeiselle 20 minuutille.

77. minuutilla Saksan Bundesliigan tähtihyökkääjä Erling Haaland iski pallon rangaistusalueelta takakulmaan ja kolme minuuttia myöhemmin nähtiin 2-0 -maali. 2-0 -maalista vastasi Arsenalin huippuhyökkääjä Martin Ödegaard, joka sijoitti rangaistusalueen ulkopuolelta pallon yläkulmaan ohi maalivahti Marek Rodakin.

Oslossa pelatussa ottelussa oli hyvä määrä katsojia, sillä kotijoukkueen voittoa todisti yli 11 tuhatta ihmistä. Ottelun tuomitsi suomalaistuomari Mattias Gestranius.

Norjan supertähti Haalandin perässä on tällä hetkellä ainakin kolme joukkuetta. Espanjasta löytyy kaksi kohdetta, kun FC Barcelona ja Real Madrid ovat tähden perässä. Eri tietojen mukaan norjalaiskärki haluaisi tehdä sopimuksen FC Barcelonan kanssa. Englannissa koviten norjalaisen perässä on Manchester City. Kilpajuoksusta ei saa myöskään unohtaa PSG:tä, joka on menettämässä monia pelaajia tulevana kesänä.

Tällä hetkellä Haalandin siirtoarvo Borussia Dortmundista ulos on hurja. Kärjen markkinahinta on tällä hetkellä noin 150 miljoonan euron luokkaa. Norjalaisella on sopimusta aina vuoteen 2024 saakka Dortmundin kanssa jäljellä. Hyökkääjä siirtyi reilu kaksi vuotta sitten Itävallan Bundesliigan Red Bull Salzburgin riveistä Saksaan 45 miljoonan euron siirtosummalla.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut