Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bundesligan huippupuolustaja Alphonso Davies palaamassa kentille vakavan taudin jälkeen: “Olen valmis töihin”

Alphonso Davies puolustaja Bayern München
AOP

Saksan Bundesligassa pelaava Bayern Münchenin kanadalaispuolustaja Alphonso Davies on kertonut toipuneensa vakavasta koronan jälkitaudista.

Saksan Bundesligan Bayern Münchenin kanadalaispuolustaja Alphonso Davies kertoi sunnuntaina, että hän ei enää kärsi sydänlihastulehduksesta ja on palaamassa müncheniläisseuran kokoonpanoon piakkoin.

21-vuotias Kanadan maajoukkuepelaaja sai korona-tartunnan tammikuussa ja lisätutkimukset paljastivat, että infektio vaikutti hänen sydämeensä ja hänellä diagnosoitiin sydänlihastulehdus.

Puolustaja palasi henkilökohtaiseen harjoitteluun maaliskuun alussa ja joukkueharjoituksiin kuluvalla viikolla. Ennakkotietojen mukaan hän voisi myös pelata Bayernin Mestarien Liigan puolivälierissä Villarrealia vastaan huhtikuussa.

Davies kertoi Bayernin kotisivuilla, että on riemuissaan paranemisestaan.

– Olen iloinen saadessani palata Säbener Straßelle. Kuntoutus on sujunut toistaiseksi hyvin. Minulla ei ole ongelmia lihaksissani ja sydämessäni, mutta en ole 100 % kunnossa – vielä! Olen iloinen, että voin taas harjoitella ja olen valmis töihin.

– Annan kaikkeni. Teen tiivistä yhteistyötä lääkintäosaston ja kuntoutushenkilökunnan kanssa. Ja treenaan erittäin, erittäin lujasti pallon kanssa ja ilman. Paljon juoksua, voimaharjoituksia. Toivottavasti pääsen pian palaa auttamaan joukkuetta.

Pitkä toipumisaika on rasittanut nuorukaista. Onneksi oma tyttöystävä, Ranskan Division 1 Fémininessä PSG:n riveissä pelaava Jordyn Huitema, on auttanut Daviesiä kuntoutumisaikana.

– Viimeiset neljästä kahdeksaan viikkoa olivat erittäin tylsiä ja henkisesti rankkoja. Olen tehnyt paljon musiikkia studiossani, tutustukaa siihen. Perheeni oli täällä pitkään ja olen käynyt tyttöystäväni luona Pariisissa kerran tai kahdesti. Ja muuten, odottamista, odottamista, odottamista, kanadalainen kertoi.

Davies on pelannut tällä kaudella Bayernin riveissä 23 peliä ja on antanut kuusi maaliin johtanutta syöttöä.

Edit klo 23.12: Lisättiin tämän kauden tilastot.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga