Seuraa meitä:

Siirtouutiset

Ranskalaistähti ei ole vielä päättänyt tulevaisuudestaan! – Nämä seurat kiivaasti perässä

Paul Pogba
AOP

Jalkapallokentillä on menneen viikon ajan vietetty maaottelutaukoja ja etenkin Euroopassa on lätkitty MM-jatkokarsintoja. Vaikka jalkapalloilijat eivät seurajoukkueiden palveluksissa tällä hetkellä ole, niin siirtohuhut vellovat kovina ympäri maailmaa. Yksi äärimmäisen mielenkiintoinen siirtohuhu on ranskalaisen tähtipelaajan ympärillä, joka ei ole vielä päättänyt ensi kauden seuraansa. Vaihtoehtoja on kuitenkin useita.

Valioliigassa Manchester Unitedia jo useamman kauden edustanut ranskalaiskeskikenttämies Paul Pogba on pyörinyt siirtohuhuissa jo pidemmän aikaa. Futisfani.com aiemmin uutisoi, että Pogba olisi kiinnostunut siirtymään kotimaansa pääsarjaan.

Pogba ei ole kuitenkaan vielä tehnyt päätöstä ensi kauden osoitteestaan. 90min -sivuston mukaan Pogban mahdollinen osoite ensi kaudeksi on edelleen jopa Manchester United, sillä keskikenttämies ei ole vielä ainakaan kertonut lähdöstään.

– En ole tehnyt mitään päätöksiä vielä tulevaisuudestani. Mikään ei ole vielä valmista. Huomenna saatan toki olla päättänyt, mutta voi hyvin myös olla niin, että päätös venyy kesälle ja siirtoikkunaan. Haluan nyt vain palata kentille ja päättää kauden hyvin Unitedin kanssa, Pogba kommentoi.

Tällä hetkellä Pogbaa olisi tavoittelemassa neljä huippuseuraa. Manchester Unitedin lisäksi PSG, Real Madrid ja Juventus ovat kiinnostuneita ranskalaisen palveluksista. Valioliigaan Pogba siirtyi nimenomaan Juventuksen paidasta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Siirtouutiset