Seuraa meitä:

La Liga

Nämä pelaajat ovat vaarassa! – Espanjan suurseurasta ovi käy myös ulospäin

Sergi Roberto FC Barcelona
AOP

Espanjan La Ligan suurseura FC Barcelona virittelee paljon erilaisia kauppoja tulevalle kesälle vahvistaakseen joukkuetta. Yleensä Barcelonan kohdalla puhutaan pelaajista joita joukkue on hankkimassa, mutta tällä kertaa katse kääntyy ulos lähteviin pelaajiin. Vaarassa on joukkueen pitkäaikainen keskikenttämies, joka ratkaisi yhden kaikkien aikojen otteluista jokunen vuosi sitten.

La Ligassa vielä tiukasti kakkossijasta Sevillan kanssa taisteleva FC Barcelona on tekemässä isoja siirtoja tulevana kesänä. FC Barcelona on käytännössä kaikkien huippupelaajien perässä, mutta ainakin norjalaistähti Erling Haaland on joukkueen kiikarissa, kuten Futisfani.com on uutisoinut.

Tuoreimmat huhut Euroopasta kertovat, että Xavi Hernandezin valmentama joukkue olisi hankkimassa muun muassa Raphinhaa Valioliigan Leedsistä sekä Chelsean Cesar Azpilicuetaa. Jotta organisaatio voi hankkia pelaajia ja että siinä on jotain järkeä, niin pelaajia on myös poistuttava organisaatiosta.

Suurimmassa vaarassa ovat tällä hetkellä 90min -sivuston mukaan ranskalaistoppari Samuel Umtiti, Clement Lenglet, Riqui Puig, tanskalaishyökkääjä Martin Braithwaite ja pitkäaikainen FC Barcelonan luottopelaaja Sergi Roberto.

Roberton tasoisia pelaajia on varmasti FC Barcelonan helppo hankkia, mutta Robertolla on iso tunnearvo organisaation sisällä ja fanien keskuudessa. Roberto on uransa aikana pystynyt pelaamaan käytännössä jokaista pelipaikkaa ollen luottopelaaja monelle eri valmentajalle.

Camp Noulla Roberto sulatti sydämet PSG:tä vastaan pelatussa Mestarien liigan ottelussa vuonna 2019 ratkaisemalla puolivälieräpaikan FC Barcelonalle. Roberto iski 6-1 -maalin PSG:n verkkoon lisäajalla. Roberton iskemän maalin myötä Luis Enriquen valmentama joukkue viimeisteli takaa-ajon ja eteni yhteismaalein 6-5 jatkoon.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta La Liga