Seuraa meitä:

Serie A

Valioliigan Newcastle on huippulupaavan skotlantilaispuolustajan kintereillä – Pelaa uransa huippukautta

Aaron Hickey laitapuolustaja Bologna
AOP

Englannin Valioliigan Newcastle on Serie A -seura Bolognan nuoren laitapuolustajan Aaron Hickeyn perässä. Siirron spekuloidaan tapahtuvan kesän siirtoikkunassa.

Serie A:n Bolognassa pelaava 19-vuotias skotlantilainen laitapuolustaja Aaron Hickey herättää kiinnostusta monessa eri huippuseurassa. Englannin Valioliigan Newcastle on viimeisimpien mediatietojen mukaan yksi vahvimmista ostajaehdokkaista.

19-vuotias Hickey on päässyt avaamaan aikuisten maajoukkueuransa tällä kaudella edustaen maataan kahdessa maaottelussa. Bolognan riveissä mies on pelannut 27 Serie A -ottelua ja viimeistellyt niissä neljä maalia ja antanut yhden maalisyötön.

Hickey edusti junioriurallaan Skotlannissa Heartsia ja Celticiä. Celticistä mies siirtyi Bolognaan syyskuussa 2020. Avauskaudellaan Hickey oli enemmän vielä vaihtopelaajan roolissa, mutta tällä kaudella mies on kuulunut Bolognan vakiomiehistöön.

Italialainen jalkapalloasiantuntija Fabrizio Romano vahvisti siirtohuhut Twitter-tilillään.

– Newcastle on kiinnostunut hankkimaan Bolognan laitapuolustajan Hickeyn. Mahdollinen siirtohinta 15-20 miljoonaa puntaa ei ole ongelma, häntä pidetään huippulahjakkuutena – mutta muut seurat seuraavat tarkasti.

Romano kertoi myös, että Hickey on ollut hyvin menestyksekäs tällä kaudella.

– Hickey on pelannut tällä kaudella enemmän minuutteja kuin kukaan muu teini-ikäinen Euroopan viiden parhaan sarjan sarjassa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Serie A