Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Belgialainen huippumaalivahti hävisi kamppailunsa leukemiaa vastaan

Miguel Van Damme maalivahti Cercle Brugge
AOP

Belgialaista jalkapalloa kohtasi tiistaina suuri suru, kun Jupiler Pro League -joukkue Cercle Brugge KSV:n maalivahti Miguel Van Damme menehtyi leukemiaan.

Belgian Jupiler Pro League -joukkue Cercle Brugge KSV:n maalivahti Miguel Van Damme leukemiadiagnoosin ensimmäisen kerran vuonna 2016. 28-vuotias belgialainen toipui syövästään hoitojakson jälkeen, mutta syöpä uusiutui ja syyskuussa 2020 van Damme kertoi, että syöpähoidot eivät enää tepsi hänen syöpäänsä ja hän tulee menehtymään siihen.

Cercle Brugge julkaisi tiedotteen maalivahtinsa muistoksi. Van Damme edusti bruggelaisseuraa koko uransa ajan.

– Ilmoitamme suurella surulla, että ystävämme ja joukkuetoverimme Van Damme on taistellut pitkän ja epätasaisen taistelunsa leukemiaa vastaan. Sanat eivät riitä kuvaamaan tuntemuksiamme, vaikka tiesimme, että asiat eivät olleet menneet hyvin vähään aikaan.

– Miguel, sinnikkyys ja voimasi tehdä sitä uudestaan ​​ja uudestaan, takaisku toisensa jälkeen, oli ihailtavaa. Olet esimerkki positiivisuudesta, sinnikkyydestä ja taisteluhengestä. Inspiraation lähde jokaiselle, joka taistelee. Ikuisesti vihreämustassa sydämessämme, #16, belgialaisseuran tiedotteessa surtiin.

Van Dammea jäivät suremaan myös hänen vaimonsa Kyana Dobbelaere ja hänen tyttärensä Camille. Dobbelaere julkaisi Instagram-tilillään suruviestin Van Dammen kuoleman jälkeen.

– Rakkain kultamme, isämme lähti viimeiseen otteluunsa eilen illalla, otteluun, jota ei voi enää voittaa. Lähdit meiltä hyvin hitaasti, mutta teit sen uudelleen omalla tavallasi, erittäin vahvasti.

Dobbelaerelle jäi miehestään rakkaita muistoja.

– Taistelit kuin leijona. Olemme niin kiitollisia siitä, kuka olit. Esimerkkinä monille. Olet saanut minut ymmärtämään, ettei luovuttamista ole olemassa, vaikka olisi vain yksi pieni onnistumisen pilkahdus, kerta toisensa jälkeen pääsit siitä yli.

– Lepää nyt kulta, olet enemmän kuin ansainnut sen, olet nyt vapautettu kaikesta tuskasta. Haluaisimme nähdä sinut. Iso halaus kahdelta tytöltäsi. Nähdään myöhemmin, Dobbelaere muisteli.

Myös Belgian Jupiler Pro League julkaisi surunvalittelunsa Van Dammen kuoleman johdosta.

– Ajatuksemme ovat hänen perheensä, ystäviensä ja kaikkien Cercle Bruggessa kanssa.

– Taisteluhenkesi on ollut inspiroiva. Lepää rauhassa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön KYANA (@kyanadobbelaere) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat