Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Veikkausliigan toimintaa kehitetään vahvasti eteenpäin: “Veikkausliigan historian merkittävin yhteistyösopimus”

Veikkausliiga
AOP

Sanoma Media Finland Oy ja Veikkausliiga ovat solmineet vuosia 2023-2027 koskevan sopimuksen mediayhteistyöstä. Nyt solmittu sopimus on jatkoa aiemmalle, vuoden 2022 loppuun ulottuvalle sopimukselle.

Uuden sopimuksen myötä yhteistyötä Sanoma Media Finland Oy:n ja Veikkausliigan välillä kehitetään ja syvennetään entisestään. Molemmat osapuolet näkevät suuria mahdollisuuksia yhteistyössä.

– Uusi sopimus vahvistaa Ruudun asemaa kotimaisen palloilun kotina! Yhteistyö Veikkausliigan kanssa ei jää vain mediasopimukseksi vaan merkityksellinen kumppanuutemme tiivistyy huomattavasti. Yhteinen tavoitteemme tulevilla kausilla on valjastaa Veikkausliigan valtava potentiaali niin Ruudun äärellä kuin katsomoissakin, Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso kertoo.

Veikkausliigan puheenjohtaja Kaarlo Kankkunen jatkaa samoilla linjoilla Laakson kanssa.

– Tämä on Veikkausliigan historian merkittävin yhteistyösopimus ja olemme erittäin iloisia tästä jatkosopimuksesta Sanoman kanssa. Neuvottelujen aikana Sanoma asetti tavoitteeksi nostaa jalkapallo Suomen ykköslajiksi ja Veikkausliiga Suomen johtavaksi sarjaksi.

– Näitä kunnianhimoisia tavoitteita lähdemme yhdessä tekemään ja sopimuskauden kesto antaa meille mahdollisuuden kehittää Veikkausliigaa pitkällä aikavälillä.

Sopimuksen myötä Veikkausliigan ottelut näkyvät jatkossakin suorina lähetyksinä Ruudussa ja uuden sopimuskauden myötä lähetysten tuotantotaso nousee entisestään kaudesta 2023 eteenpäin. Sopimuksen myötä myös Veikkausliigaan kohdistuva markkinointi kasvaa Sanoman puolelta merkittävästi.

– Veikkausliiga on kotimaisen seurajalkapallon ja Ruudun kotimaisen futispaketin kruununjalokivi. Tulevilla kausilla haluamme tuoda otteluiden tunteen ja palon yhä lähemmäs faneja uusilla tuotantopanostuksilla, jotka käsittävät muun muassa enemmän kameroita, sekä yhä kehittyviä ilmiösisältöjä, Nelonen Median urheilupäällikkö Tuomas Saarela kertoo.

– Pitkään ja hartaasti on pohdittu tulevaisuuden osalta parasta ratkaisua ja tähän olemme erittäin tyytyväisiä. Tämän vuoden yhteinen tavoitteemme on saada haastavien pandemiavuosien jälkeen yleisö takaisin katsomoihin ja sen osalta tulemme tekemään seuroissa toimenpiteitä ja yhteistyötä faniemme saamisesta jälleen lehtereille, Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa jatkaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga