Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan West Hamin tähtipelaaja Manuel Lanzini hurjassa kolarissa – Uskomaton lopputulos

Manuel Lanzini keskikenttäpelaaja West Ham
AOP

Englannin Valioliigan West Hamin argentiinalainen tähtikeskikenttäpelaaja Manuel Lanzini joutui hurjaan auto-onnettomuuteen Englannin Lontoossa. Tarinalla oli kuitenkin onnellinen loppu.

Englannin Valioliigan West Hamissa pelaava argentiinalainen keskikenttäpelaaja Manuel Lanzini oli matkalla autonkuljettajan kyydissä Lontoon A12-moottoritiellä, kun kaksikon käyttämä Mercedes V -tila-auto lähti kuljettajan hallinnasta ja syöksyi ulos tieltä törmäten puuhun noin klo 14 paikallista aikaa.

Suur-Lontoon poliisi saapui onnettomuuspaikalle palokunnan kanssa ja huomasi yllätyksekseen, että Lanzini oli päässyt poistumaan täysin romuttuneesta autosta omin voimin silminnähden vahingoittumattomana. Ambulanssimiehistö tarkisti argentiinalaisen onnettomuuspaikalla ja mies pääsi jatkamaan matkaansa joukkueensa harjoituksiin. Myöskään West Hamin omat lääkärit eivät havainneet vammoja Lanzinissa.

Mercedeksen kuljettaja oli sen sijaan jäänyt jumiin romuun ja hänet jouduttiin leikkaamaan irti. Kuljettaja selvisi tilanteesta kuitenkin myös ilmeisesti vammoitta.

Brittilehti The Sunin siteeraamaan nimettömän lähteen mukaan oli todellinen ihme, ettei onnettomuudessa käynyt todella huonosti.

– Se on ihme, että Lanzini on elossa sen mukaan, mitä olen kuullut. Tämä oli uskomattoman läheltä piti -tilanne ja olisi voinut tappaa Lanzinin ja kuljettajan.

– He olivat kaksiajorataisella tiellä, joten onnettomuus olisi voinut aiheuttaa täydellisen verilöylyn. Se on vain selvä asia, sillä ei ole väliä kuinka paljon sinulla on rahaa – olemme kaikki yhtä haavoittuvia tällaiselle iskulle, lähde kauhisteli.

Lähteen mukaan Lanzinin kulkuvälineessä ei ollut mitään erikoista.

– On tavallista, että West Hamin pelaajat käyttävät autonkuljettajapalvelua – etenkin kaupungissa asuvien pelaajien kohdalla.

Lanzini on ollut lontoolaisseuran kantavia voimia tällä kaudella. Mies on ehtinyt edustaa West Hamia niin Valioliigassa, Eurooppa-liigassa, FA Cupissa kuin EFL Cupissakin ja pelannut yhden ottelun jopa seuran reserveissä. 36 ottelussa on syntynyt kuusi maalia ja kolme maalisyöttöä.Manuel Lanzini keskikenttäpelaaja West Ham

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga