Seuraa meitä:

Valioliiga

Liverpool voitolla Valioliigan kärkeen! – Taistelu kannusta käy kovana

Liverpoolin Diogo Jota ratkaisi voiton Watfordista.
AOP

Valioliigan lauantain ottelut käynnistyivät ottelulla, jossa sarjan kärkikastiin kuuluva Liverpool sai haasteen putoamista vastaan pelaavasta Watfordista. Ottelu oli molemmille paluu pelikentille maajoukkuetauon jälkeen, joten ottelussa oli nähtävissä pelaamattomuus.

Liverpool nousi ainakin hetkellisesti Valioliigan kärkeen ohi Manchester Cityn, kun joukkue kaatoi Watfordin Anfieldilla 2-0 -lukemin.

Jurgen Kloppin valmentama joukkue iski ottelussa maalin molemmilla puoliajoilla. Ottelun maalinteon aloitti ensimmäisellä jaksolla reilun 20 minuutin jälkeen Diogo Jota, joka onnistui viimeistelemään kauden 14. maalinsa Ben Fosterin taakse.

Ottelun toista maalia saatiin odottaa vajaat 70 minuuttia avausmaalin jälkeen. Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin 89. minuutilla rangaistuspotkusta, kun reilun tunnin jälkeen kentälle tullut Fabinho iski 2-0 -lukemat. Fabinho tuli ottelussa Curtis Jonesin tilalle. Samalla hetkellä Mo Salah tuli pois kentältä ja Sadio Mane otti tähtihyökkääjän paikan. 28-vuotiaalle brassikeskikentälle maali oli kauden viides.

Liverpool nousi voittonsa myötä pisteen erolla kärkeen. Cityllä on mahdollisuus kuitata paikkansa kärjessä takaisin, mikäli joukkue onnistuu voittamaan sarjassa pohjamudissa pyörivän Burnleyn vieraissa.

Watfordin tilanne pysyi tuskallisena, sillä joukkue on pelannut kolme peliä vähemmän kuin 17. oleva Everton. Piste-eroa Evertoniin on kolme pistettä, joten matkaa säilymiseen riittää. Joukkueella on kaksi äärimmäisen tärkeää kotiottelua seuraavaksi Valioliigassa putkeen, kun Leeds ja Brentford vierailevat Vicarage Roadilla.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Valioliiga