Seuraa meitä:

Siirtouutiset

Veikkausliigan HIFK:lle paha takaisku heti kauden alkuun – Pakottaa ripeään reaktioon

HIFK Veikkausliiga
AOP

Veikkausliigassa pelaavan HIFK:n päävalmentaja vaihtuu. Portugalilainen Bernardo Tavares irtisanoutui tehtävistään maanantaina perhesyiden vuoksi. Tavares ei ole enää tällä viikolla mukana HIFK:n toiminnassa.

Bernardo Tavaresin eron myötä uuden HIFK-päävalmentajan hakuprosessi käynnistettiin välittömästi.

– Ymmärrämme hänen ratkaisunsa syyt ja taustat. Jalkapallossa tulee yllättäviä tilanteita, kuten tämä. Reagoimme luonnollisesti nopeasti ja käynnistimme välittömästi uuden päävalmentajan hakuprosessin, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström kertoo.

Muu valmennustiimi jatkaa edelleen HIFK:n joukkueen taustalla. Päävalmentajatilanteesta tiedotetaan heti, kun ratkaisu uudesta päävalmentajasta on tehty.

HIFK:n kauden kotiavaus on tämän viikon lauantaina, kun joukkue kohtaa IFK Mariehamnin. Tavoite on, että uusi päävalmentaja on jo tuolloin vastuussa, mutta seurassa on myös varauduttu siihen, että lauantaina toimitaan vielä muun valmennustiimin vetämänä.

– Jatkuvuus talvella ja keväällä tehtyyn työhön säilyy sitä kautta, että muu valmennustiimi jatkaa tehtävissään.

– Lähdemme siitä, että uusi päävalmentaja on jo kotiavauksessa lauantaina tehtävissään. Mutta haluamme tehdä tämän prosessin huolella ja kartoittaa kaikki vaihtoehdot. Uskon, että ratkaisu syntyy pian, mutta hätäilemättä, Lönnström sanoo.

HIFK on tällä hetkellä Veikkausliigassa sijalla kymmenen nollalla pisteellä hävittyään kauden avausottelunsa. Karsijan paikalla oleva Ilves ja putoajan paikalla oleva Honka ovat helsinkiläisten kanssa tasapisteissä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Siirtouutiset