Seuraa meitä:

Bundesliiga

Siirtomarkkinoiden kuumin nimi päättää ensi kauden joukkueen piakkoin! – Jäljellä nämä vaihtoehdot

Håland Chelseaan?
AOP

Euroopan jalkapalloviheriöillä nähdään mielenkiintoisia siirtohuhuja jatkuvasti. Yksi jalkapallomaailmaa kiinnostavista supertähdistä on Norjan Erling Haaland. Haalandin nimi pyörii viikottain eri lähteiden toimesta huhuissa ja huhut pyörivät sen ympärillä, mihin Haaland lopulta ensi kaudeksi päätyy. Nyt aikataulu uuden joukkueen nimeämiselle on selvä.

Borussia Dortmundia Saksan Bundesliigassa edustava norjalaistähti Erling Haaland on kovaa vauhtia siirtymässä toisaalle ensi kesänä. Haalandin agentti Mino Raiola on infonnut eri medioita, että hänen pelaajansa uusi seura on tiedossa huhtikuun loppuun mennessä.

Haalandin markkinahinta on tällä hetkellä Transfermarktin mukaan noin 150 miljoonaa euroa ja siinä on yksi syy, miksi Dortmund on pelaajaansa kauppaamassa. Norjalaistähti on paukuttanut tällä kaudella Saksassa 16 maalia 18 pelaamaansa otteluun. Mestarien liigassa isokokoinen, lähes kaksimetrinen kärki iski kolmeen peliin kolme osumaa.

Norjalaistähden perässä on ollut useita joukkueita koko ajan, mutta tällä hetkellä on enää kolme joukkuetta, joilla on 90min -sivuston mukaan mahdollisuus Haalandiin. Nämä joukkueet ovat La Ligan kärkiseurat FC Barcelona ja Real Madrid sekä entisen Barcelona-valmentaja Pep Guardiolan johtama Manchester City.

Kolmesta Haalandin perässä olevasta joukkueesta City ja Real taistelevat vielä Mestarien liigan voitosta. Joukkueet ovat puolivälierissä ja näistä City aloittaa oman taistelunsa kohti välierää käynnistyy Atletico Madridia vastaan. Real kohtaa omassa puolivälierässään Chelsean, joten joukkueilla on hienot Englanti vastaan Espanja -taistelut. FC Barcelona on Eurooppaliigassa puolivälierissä ja pelaa siellä Saksan Bundesliigan Frankfurtia vastaan.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Bundesliiga