Seuraa meitä:

Mestarien liiga

Belgialaistähti ratkaisi tiukan väännön! – “Tiesimme ettei paikkoja ole liikaa…”

AOP

Mestarien liigan puolivälierät käynnistyivät kahdella ottelulla. Englannissa Manchester City isännöi Atletico Madridia ja Portugalissa Benfica sai vieraakseen Cityn kanssa Valioliigan voitosta taistelevan Liverpoolin. Manchesterissa nähtiin äärimmäisen tiukka ottelu, mutta kotijoukkue otti lopulta hienon taistelun päätteeksi.

Manchester City otti maukkaan 1-0 -kotivoiton Diego Simeonen valmentamasta Atletico Madridista. Otteluparista on nyt puolet pelattu ja toinen osa on luvassa ensi keskiviikkona Wanda Metropolitanolla Madridissa. Otteluparin toisesta osasta on odotettavissa paljon vauhdikkaampi näytös, kun orjallisesti puolustanut Atletico on pakotettu hyökkäämään.

Itse ottelussa City hallitsi palloa ja kenttätapahtumia kuten odotettua. Ensimmäiset vedot Pep Guardiolan valmentama joukkue sai vasta tunnin pelin jälkeen, sillä Atletico oli äärimmäisen kurinalainen omassa puolustuspelissään. Lopulta ottelun ainut maali nähtiin 20 minuuttia ennen loppua, kun englantilaistähti Phil Foden vapautti belgialaistähti Kevin De Bruynen maalintekoon. De Bruyne sijoitti pallon upeasti takakulmaan oli vahvaa peliä pelanneen Jan Oblakin.

– Tosi kova peli. Me tiesimme miten he pelaavat ja he tekevät sen tosi hyvin. Me pelasimme mielestäni hyvän ottelun näissä olosuhteissa mitä oli. Tiesimme ettei paikkoja ole liikaa luvassa. Tosi vaikea löytää tilaa hyökkäyskolmanneksella, kun Atletico pelaa viiden alakerralla ja jopa viiden keskikentällä, kommentoi voittomaalin tehnyt belgialaistykki.

Tiistain toisessa ottelussa Portugalissa Benfica koki tylyn 3-1 -tappion Liverpoolille. Jurgen Kloppin valmentama joukkue onnistui kahdesti maalinteossa avausjaksolla. Kotijoukkue nousi vielä maalin päähän, mutta Liverpool sinetöi käytännössä koko otteluparin voiton 87. minuutilla, kun kolumbialaishyökkääjä Luis Diaz niittasi 3-1 -maalin.

Liverpoolin avausjakson maalit menivät Sadio Manen ja Ibrahima Konaten nimiin. Benfican ainokaisesta vastasi supertähti Darwin Nunez.

Keskiviikkona Mestarien liigassa pelataan kaksi muuta puolivälierien otteluparia, kun Villarreal saa kotinurmella vastaansa Bayern Munchenin ja Chelsea pelaa Real Madridia vastaan.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Mestarien liiga