Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan pelaajalegenda Matt Le Tissier jättikohun keskellä – Karut seuraukset

Matt Le Tissier pelaajalegenda Englanti
AOP

Englannin Valioliigan pelaajalegenda Matt Le Tissier on jättikohun keskellä jaettuaan salaliittoteorioita Ukrainan sotaan liittyen. Samalla myös miehen työnantaja Southampton antoi miehelle kenkää.

Englantilainen keskikenttäpelaajalegenda Matt Le Tissier on luopunut tehtävästään Southamptonin lähettiläänä saatuaan murska-arvosteluja kommentistaan Ukrainan sotaan liittyen Twitter-tilillään.

Tiistaina 53-vuotias Le Tissier jakoi Twitter-tilillään salaliittoteorian, joka koski siviilien tahallisia murhia Ukrainan Butšassa ja muissa kaupungeissa ennen kuin Venäjän joukot vetäytyivät Kiovan esikaupunkialueelta.

Le Tissier kirjoitti “Tämä” ja alaspäin osoittavan emojin twiittiin, jossa vihjattiin, että media oli “valehdellut”, ennen kuin hän poisti viestinsä ja yritti selventää kantaansa sanomalla, että “kysymys oli median manipuloinnista”.

Hän julkaisi toisen päivityksen keskiviikkoaamuna tehdäkseen “erittäin selväksi”, että hän “ei puolusta sotaa millään muotoa tai muotoa”, lisäten, että hän ei “puolusta ketään ottamaan henkiä toisilta ja jokaista, joka syyllistyy sellaisiin tekoihin, tulisi käsitellä vastaavasti”.

Samalla Le Tissier ilmoitti astuvansa syrjään lähettilään asemastaan Southamptonissa.

– Kaikille SFC:n faneille. Olen päättänyt jättää tehtäväni SFC:n lähettiläänä. Näkemykseni ovat omiani ja ovat aina olleet, ja on tärkeää ottaa tämä askel tänään hämmennysten välttämiseksi.

– Tämä ei vaikuta suhteeseeni ja rakkauteeni seuraani, ja tulen aina pysymään kaiken Saintsin fanina ja kannattajana, mies kommentoi.

Hän ei kuitenkaan nähnyt tilanteessaan jatkomahdollisuuksia.

– Näen kuitenkin, että viimeaikaisten tapahtumien vuoksi on tärkeää erottaa työ, johon uskon, suhteestani seuran kanssa, jota olen tukenut ja pelannut suurimman osan elämästäni. Näen teidät kaikki St Mary’sillä ja teen aina kaikkeni auttaakseni seuraa.

Le Tissier, joka pelasi 540 ottelua Southamptonissa ja teki 209 maalia, nimitettiin seuran lähettilääksi tammikuussa 2019. Mies ehti pelata myös pitkään Englannin maajoukkueessa sekä uransa lopulla myös Eastleighissä National Leaguessa ja Guernseyssä liigajärjestelmän ulkopuolella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga