Seuraa meitä:

Muut sarjat

Nyt se ratkesi! – Erik ten Hag pääsee huippupestiin

Erik ten Hag manageri Ajax
AOP

Englannin Valioliigan Manchester United on hakenut kuumeisesti uutta manageria ensi kaudelle, koska on ollut jo pitkään tiedossa, ettei nykymanageri Ralf Rangnick jatka pestissään.

Ajaxin manageri Erik ten Hag on ollut puolivirallisten mediatietojen mukaan jo hyvän aikaa ykkössuosikki Englannin Valioliigan Manchester Unitedin managerin pallille yhdessä Paris Sant-Germainin managerin Mauricio Pochettinon kanssa. Nyt yhdysvaltalaismedia ESPN on kertonut jutussaan, että valinta kohdistui ten Hagiin.

Unitedin uuden managerin etsintää ovat johtaneet seuran jalkapallojohtaja John Murtough ja tekninen johtaja Darren Fletcher, jotka ovat raportoineet toimitusjohtaja Richard Arnoldille, ja yhteispuheenjohtaja Joel Glazer on tehnyt lopullisen päätöksen nimityksestä.

Nykymanageri Ralf Rangnickin seuraajan valinta kallistui lopulta ten Hagin eduksi mediatietojen mukaan siksi, että Pochettinolla on ollut PSG:ssä tällä kaudella vaikeuksia. Tämä yhdistettynä korkeaan siirtokorvaukseen aiheutti argentiinalaiselle tappion.

Tiettävästi PSG vaati Pochettinosta 15 miljoonan punnan siirtokorvausta. Ten Hagista United pulittaa sen sijaan tietojen mukaan 1,7 miljoonan puntaa Ajaxille.

Lisäksi julkisuuteen levisi tieto, että hollantilainen René Meulensteen, joka toimi Unitedissa jo Sir Alex Fergusonin alaisuudessa vuosina 2007-2013, on yksi ehdokkaista ten Hagin valmennusryhmään. Tietojen mukaan ten Hagille ollaan myös valmistelemassa listaa seuran pelaajatilanteesta, jotta hollantilainen pääsee heti työnsarkaan kiinni.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut sarjat