Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Veikkausliigan VPS hankki eksoottisen hyökkääjävahvistuksen

Tete Yengi hyökkääjä VPS
AOP

VPS on tehnyt kauden 2022 kattavan lainasopimuksen 21-vuotiaan australialaislaishyökkääjä Tete Yengin kanssa.

196-senttinen Tete Yengi aloitti ammattilaisuransa australialaisseura Newcastle Jetsissä pelattuaan juniorina Adelaide Cometsissa, jonka jälkeen hän siirtyi viime vuonna Englannin League Onessa pelaavaan Ipswich Towniin. Parhaiksi ominaisuuksikseen Yengi kertoo teknisyyden, viimeistelyn ja fyysisyyden.

– Aloitin ammattilaisurani Australian A-Leaguessa pelaavassa Newcastle Jetsissä. Se oli unelmani, ja pelaaminen veljeni Kusini Yengin kanssa teki siitä vielä hienompaa.

– Viime vuoden loppupuolella siirryin Ipswich Towniin, mikä oli erittäin hienoa, sillä nuorena australialaisena sitä aina unelmoi pelaavansa Euroopassa. Opin erittäin paljon Ipswichsissä, mutta minulla on vielä paljon lisää opittavaa, ja olen valmis ottamaan vastaan uuden haasteen täällä Vaasassa, Tete kertoo.

Vaasa on ehtinyt jo jättää australialaiselle mukavan ensivaikutelman.

– Vaasa on mukava kaupunki, jossa on erittäin ystävällisiä ihmisiä. Sää on kuitenkin hyvin erilainen kuin Australiassa. En ollut koskaan nähnyt lunta ennen tänne tuloani, joten se oli siistiä.

– Odotan innolla, että pääsen tutustumaan kaupunkiin vähän enemmän. Olen myös kuullut, että Vaasa erittäin kiva paikka kesäisin, joten odotan kesää innolla.

Tete myös tietää, millainen sarjakausi on odotettavissa.

– Tiedän, että joukkue nousi Veikkausliigaan täksi kaudeksi, joten kilpailusta tulee erittäin kovaa. Tavoitteenani on tuoda iloa faneille, auttaa joukkuetta niin paljon kuin pystyn tekemällä maaleja sekä pysyä Veikkausliigassa.

– Rehellisesti sanottuna en tiedä vielä paljoa Veikkausliigasta, mutta tiedän sen, että VPS on iso seura, ja toivottavasti voin auttaa heitä palaamaan sille tasolle, missä heidän oletetaan olevan.

Myös Vaasan Palloseuran urheilujohtaja Janne Lindberg on tyytyväinen uuteen pelaajakiinnitykseen.

– Hän on lupaava pelaaja, joka varmasti parantaa otteitaan koko ajan. Hän pystyy pelaamaan myös useassa roolissa ja on monipuolinen. Fyysiset ominaisuudet ovat hyvällä tasolla ja hän haluaa kehittää itseään koko ajan. Hän on meille hyvä lisä joukkueeseen ja tuo valmennukselle vaihtoehtoja pelillisesti.

Tete on kuulunut tällä kaudella Ipswichin kokoonpanoon yhdessä EFL Cupin ottelussa pääsemättä kuitenkaan kentälle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut