Seuraa meitä:

Muut sarjat

Huikean CV:n omistava nigerilaishyökkääjä Veikkausliigaan: “Erittäin kokenut ja rutinoitunut jalkapalloilija”

John Owoeri hyökkääjä IFK Mariehamn
AOP

Veikkausliiga-kauden tasapelillä FC Lahtea vastaan aloittanut IFK Mariehamn on vahvistanut hyökkäystään todellisella huippunimellä, nigerialaisella John Owoerilla.

35-vuotias nigerilaianen John Owoeri allekirjoitti loppukauden mittaisen sopimuksen IFK Mariehamnin kanssa. Owoerilla on huima ansioluettelo ja pelejä on kertynyt niin Nigeria, Hollannin, Belgian, Egyptin, Ruotsin kuin Kiinankin sarjoista.

Viimeksi mies edusti kiinalaista Beijing BSU:ta ja teki Kiinan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla League Onessa 11 ottelussa kaksi maalia. Owoeri on myös edustanut Nigerian U20-maajoukkuetta ja pelannut myös yhden aikuisten maaottelun.

– Olen erittäin iloinen saadessani olla täällä, haluan kiittää ystävääni Mohammed Abubakaria siitä, että hän suositteli minua seuralle.

– Olen täällä yrittääkseni auttaa Grönvittiä ja tehdäkseni monia maaleja ja lupaan kaikille kannattajilleni, että teen parhaani auttaakseni joukkuetta. Tavoitteeni on, että IFK sijoittuu vähintään neljännelle sijalle liigassa, kun kausi on ohi, Owoeri kertoo.

Seurajohtaja Peter Mattsson ylistää uutta hankintaansa.

– John on erittäin kokenut ja rutinoitunut jalkapalloilija. Hänen tärkein ominaisuutensa on nopeus. Hän harjoittelee jo tänään torstaina joukkueen kanssa.

– Odotamme kovasti, että hän säilyttää hyvän tason pelattuaan ammattilaisena viimeiset viisi vuotta Kiinassa. Johnilla on myös pitkä ammattijalkapallokokemus ja tämä kokemus on hyvä asia joukkueelle myös kentän ulkopuolella.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut sarjat