Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Veikkausliiga-seura vakavissa ongelmissa – Iso osa stadionia käyttökieltoon

Elisa Stadion Vaasa
AOP

Vaasan kaupunki asetti keskiviikkona Veikkausliiga-seura VPS:n kotiareenan Elisa Stadionin vanhan puukatsomon käyttökieltoon ja päätöksellä on monenlaisia vaikutuksia.

Vaasan Elisa Stadionin pääkatsomoa vastapäätä oleva suojeltu puukatsomo todettiin kuntokartoituksessa vaaralliseksi katsomon kattorakenteen tukilinjojen osalta ja katsomo on toistaiseksi täydessä käyttökiellossa.

Suoraa vaikutusta tällä on muun muassa Veikkausliiga-otteluiden TV-tuotantoihin. Pääkamera on ollut sijoitettuna puukatsomon katolle ja ottelut on myös selostettu puukatsomon puolelta.

– Äkkiä ei tule mieleen, mistä selostuksen voisi uudella puolella hoitaa. Kolmannessa kerroksessa ei ole tilaa, josta selostaja näkisi ottelun. Esimerkiksi kuuluttamosta ei näe, jos istuu. Pitää olla ikkunasta ulkona, että näkee kulmat, Vaasan Palloseura Oy:n operatiivinen johtaja Satu Nieminen kertoo.

TV-tuotanto ei ole ainoa asia, joka VPS:n osalta joudutaan nyt miettimään uusiksi. Vieraskannattajat oli tarkoitus sijoittaa tällä kaudella puukatsomoon.

– Heidät joudutaan sijoittamaan takaisin pohjoispäätyyn, josta olemme rakentaneet perhepäätyä. Syntyy tiettyä ristiriitaa, Nieminen sanoo.

Niin ikään perheen pienimmille tarkoitetun Vepsulan toimintaa ei voida ainakaan toistaiseksi jatkaa.

Vaasan kaupunki on käynnistämässä välittömästi selvityksen siitä, mitä katsomolle voidaan tehdä – vai voidaanko. Sillä aikaa on turvauduttava korvaaviin ratkaisuihin.

Stadionia hallinnoi Vaasanseudun Areenat kuntayhtymä. Sen on Vaasan liikuntatoimenjohtaja Mika Lehtosen mukaan selvitettävä VPS:n kanssa, miten esimerkiksi kuvaaminen järjestetään.

– Tilapäisrakennelmat voivat olla yksi vaihtoehto. Jos niin käy, täytyy asiaan ottaa kantaa hyvin pikaisesti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga