Seuraa meitä:

Siirtouutiset

Veikkausliigan HIFK vahvisti keskikenttäänsä erittäin tutulla nimellä

Keaton Isaksson keskikenttäpelaaja
AOP

Veikkausliiga-kautensa tappiolla avannut HIFK on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen, kun keskikenttäpelaaja Keaton Isaksson jatkaa joukkueessa.

Viime kauden jälkeen ilman sopimusta jäänyt Keaton Isaksson palaa HIFK:hon talven jälkeen. Mies harjoitteli Jalkapallon pelaajayhdistys JPY Ry:n Sopimuksettomien pelaajien joukkueen mukana talvikaudella ja kuluvan kauden aikana, mutta HIFK oli ainoa joukkue, joka hänellä oli mielessään, kun puheet paluusta Veikkausliigaan konkretisoituivat.

– Sopimuksen lyöminen lukkoon tuntuu totta kai mukavalta ja innolla odotan jo paluuta Veikkausliigaan HIFK-paidassa. Omat odotukset niin joukkueen, kuin itsenikin osalta ovat korkealla, Isaksson kertoo.

Isaksson kertoo myös, että HIFK:n kanssa oli pitkin talvea keskustelua paluusta, mutta asiat saatiin maaliin viimeisen parin viikon aikana. Siksi sopimuksen varmistuminen tuntuukin erityisen hyvältä.

Omiksi tavoitteikseen Isaksson ilmoittaa murtautumisen avauskokoonpanoon mahdollisimman nopeasti ja sitä kautta luoda tehoja, joilla joukkuetta kykenee auttamaan parhaansa mukaan kauden aikana.

– Talven aikana ollut hieman sairastelua, joka vaikuttanut parhaimpaan kuntoon pääsemiseksi. Nyt, kun sopimus on varma niin työnteko kohti täyttä pelikuntoa ja sitä kautta päästä pelaamaan säännöllisesti ovat tärkeitä tavoitteita. Samalla pystyn auttamaan joukkuetta parhaani mukaan kentällä, Isaksson maalailee.

Yksi isoimmista motivaatioista Isakssonin paluulle oli joukkueen intohimoiset kannattajat, Stadin Kingit, joille Isaksson antaa erityisen kiitoksen.

– On etuoikeus päästä pelaamaan Suomen parhaimpien kannattajien edessä. Kingien luoma tunnelma on sekä koti-, että vierasotteluissa jotain uskomatonta. Asia olisi varmasti jäänyt harmittamaan itseäni, mikäli en saisi vielä kokea ainutlaatuista tunnelmaa, joka etenkin kotipeleissä syntyy.

Urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström on myös mielissään Isakssonin paluusta.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että Keaton jatkaa viime kauden joukkueesta meillä ja tuo monipuolisuutensa johdosta mukanaan uusia mahdollisuuksia valmennukselle. Haluamme, että Keaton tuo pelikentälle aggressiivisuutta, intensiteettiä ja vaihtoehtoja, kuten viime kauden alkupuolella.

Isaksson on välittömästi pelikelpoinen. Viime kaudella mies pelasi helsinkiläisten riveissä 28 ottelua, joissa hän teki kolme maalia ja antoi yhden maalisyötön.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Siirtouutiset